ENTER konferencija

Spacevent, treći put po redu organizuje ENTER konferenciju. Ovogodišnje izdanje biće održano 17. i 18. aprila u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu.

ENTER konferencija donosi u aprilu aktuelnosti iz web developmenta, projektnog menadžmenta i karijernog razvoja u IT-ju, sa posebnim osvrtom na profesionalne rezultate i doprinosu žena u ovim oblastima.

Konferencija je prilagođena iskusnim developerima, menadžerima, studentima završnih godina tehničkih fakulteta i svima koji su u procesu prekvalifikacije.

Konferenciju će svojim keynote predavanjem otvoriti Wei Lin, potpredsednica inženjerstva u kompaniji TeleSign, i jedna od pobornica Women in Tech inicijative. Pored Wei, predavanja će držati i predavači iz Facebook-a, VIP Mobile, Nordeusa, BIT – Beogradskog Instituta za Tehnologiju, GoDaddy, i mnogi drugi.

 

Predavanja su podeljena u četiri programske celine:

  • Tech Talks – gde će posetioci moći da se informišu o novinama u React ekosistemu, JS bibliotekama i frejmvorcima, razvoju aplikacija upotrebom Kotlina i dr.;
  • Management Talks – koji će obuhvatiti agilne metodologije i  modele, načine njihovog izbora, praćenje rezultata primene i razvoj timova kroz edukaciju;
  • Career Talks – tokom koje će se govoriti o planiranju razvoja karijere i njene faze, prednosti i nedostaci rada u određenim tipovima kompanija, potrebnim znanjima i veštinama za različite pozicije u ITju.
  • 18. aprila biće održane i praktičnehands-on” radionice tokom kojih će učesnici imati priliku da nauče nove veštine na teme poput pripreme i procesa razgovora za posao, kodiranja, pravljenja WordPress sajta i druge. Više informacija o radionicama možete naći ovde.

Svoje mesto možete rezervisati putem sajta konferencije http://www.enterconference.net/.

Konferenciju organizuje udruženje građana Spacevent u saradnji sa međunarodnom mrežom ACM (Assosiation for Computing Machinery).

Za sve informacije i novine u vezi sa konferencijom posetite www.enterconference.net ili ih pratite na mrežama-FB//LI/IG/TW.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: