Edukacije i treninzi

Edukacije i treninzi

… obezbeđuju potrebno znanje i odgovarajući set alata kojim ćete unaprediti svoje procese inoviranja.


→ Programi obuka

→ Radionice

→ Događaji

Iskoristite priliku da:

01

Razumete

… tekuća dešavanja u poslovnom svetu, ali i sve prateće društvene i tehnološke aktuelnosti.

02

Saznate

… više o tome kako primeniti specifične alate koji pomažu u realizaciji procesa inoviranja.

03

Razgovarate

… o izazovima i delite svoja znanja i iskustva sa ekspertima, svojim kolegama, ali i ljudima iz drugih industrija.


04

Usvojite

… nove pristupe, metodologije i prakse kako biste pretvorili ideje u inovacije.

Učesnici naših obuka kažu:

Zoran Petrović
Zoran Petrović

President of the Executive Board @Raiffeisen Bank Serbia 

Program obuke, kao što ja IBA akademija, toplo preporučujem, jer su Growit i ICT Hub osmislili radionice tako da budu interaktivne i inspirativne, prilagođene učesnicima. Nadmašili su naša očekivanja i preneli su nam jedinstven sadržaj, uz niz konkretnih primera koji su nam bili od suštinske važnosti, jer su nas upoznali sa poslovnim trendovima i tehnologijama i predstavili nam relevantna i vrlo praktična iskustva. Najveći benefit koji smo dobili su zadovoljni zaposleni, koji razumeju promene koje se dešavaju oko nas i kod nas i koji su u mogućnosti da naučena znanja primene u svom svakodnevnom radu. Nesumnjivo je da će nam ove radionice biti od pomoći i u ispunjenju naše vizije – da postanemo najpreporučivanija banka na tržištu.

Nadica Milanović
Nadica Milanović

Innovation Project Manager @Delta Holding

Mogu da kažem da je nakon ovih nekoliko dana, Akademija za upravljanje inovacijama ispunila sva moja očekivanja u vezi sa praktičnim savetima i alatima koje možemo da koristimo u svakodnevnom radu kada su u pitanju inovacije i inovativni projekti u okviru naših kompanija. Poruka Akademije je ostavila jak utisak na mene, a to je da budemo hrabri, da istražujemo, da razmišljamo otvorenog uma i da se ne bojimo grešaka u našim pokušajima da sprovedemo neki inovativni projekat.

Jelena Tušup
Jelena Tušup

Digital Development Director @United Media

Kad pomislim na reč ‘inovacija’, prvo pomislim na to da većina ljudi to koristi kao dobar marketing, a da se suštinski ne inoviraju. Ono što je velika razlika između programa poput Akademije za upravljanje inovacijama i nekih drugih je što ovde zaista učite abecedu inovacija, odnosno kako da zaboravite na svoju sujetu i sve što znate i što ste mislili da znate i krenete da razmišljate od početka o nekim stvarima koje svakodnevno radite. Mislim da je to jedan od najvećih kvaliteta ovog programa.

Niste sigurni koji tip obuke je potreban vašem timu?

Niste sigurni koji tip obuke je potreban vašem timu?

Zajedno ćemo definisati vaše potrebe i preporučiti format koji najviše odgovara i donosi pravu vrednost vašem timu.Saznaj više

Ostale usluge

Uvedite inovacije u svoje poslovanje.

Otkrijte i dizajnirajte poslovnu budućnost kakvu želite da vidite.


SAZNAJ VIŠE