Vaše jedinstveno mesto inspiracije i povezivanja

Upoznajte frilensere i ljude iz sveta startapa, ali i korporacija, koji rade u coworking prostoru. Budite u toku s dešavanjima u različitim oblastima jer će vam otvoriti nove poglede na stvari na kojima radite. Uz nova poznanstva, doći će i nove ideje, prilike za saradnju i poslovne šanse.

Dnevna članarinacene od15€ /dan Saznaj više
Dvonedeljna članarinacene od70€ /2 nedelje Saznaj više
Fiksni radni stocene od140€ /mesec Saznaj više

620m²

radnog prostora

90+

naših stanara

200+

događaja

Ana Nešić
Ana Nešić

Sales Manager, LastObject i osnivač, Mali proizvođači

Rad od kuće je nešto što su svi iskusili tokom pandemije, ali kada ste frilenser, pored rada od kuće osuđeni ste sami na sebe kao jedinog člana svog tima. To je upravo ono što sam ja tražila od coworking prostora - ljude, tim, atmosferu. Stanari i zaposleni u ICT Hub-u su pravo zlato, dobri ljudi i ekipa za poželeti. Ne samo da sam dobila svoj tim, nego i profesionalce koji su tu da pomognu, koja god da je tema u pitanju. Treba ti neko ko piše projekte? Treba ti neko ko je profi u oglašavanju? Hoćeš da se povežeš sa ljudima iz specifične industrije? Habovci imaju rešenje za tebe. A veličina prostora, udobnost, kafa, i da, lokacija, u ovom predivnom parku u najlepšoj ulici u Beogradu, to je samo bonus. Baš volim ICT Hub!

Darko Svetoliković
Darko Svetoliković

 Osnivač, IntellRocket

Lepo uređen prostor za rad. Sjajni, profesionalni, uvek nasmejani zaposleni. Prijatna atmosfera i kolegijalan odnos sa drugim korisnicima prostora. To su razlozi zašto smo od samog osnivanja firme stanari ICT Hub-a. U Hubu se osećamo kao kod kuće. Sve nam je obezbeđeno za timski, fokusiran rad. Osim onih benefita koji su obezbeđeni paketima i koji stoje na sajtu, ICT Hub se izdvaja po tome što smo u njemu upoznali ljude sa kojima se razumemo i sa kojima možemo da sarađujemo.

Sale za iznajmljivanje

#THINK
smart TV, flipchart, klima, WiFI 600/600 mbs
#IDEATE
smart TV, whiteboard, flipchart, natural light, A/C, WiFi 600/600 mbs
#BRAINSTORM
smart TV, whiteboard, flipchart, A/C, WiFi 600/600 mbs
#MEETUP
projector, sound system and two wireless microphones, flipchart, A/C and ventilation, WiFi 600/600 mbs and coffee machine
Kako do nas?
info@icthub.rs
Kralja Milana 10, Ulaz iz Devojačkog parka
+381 60 0 428 404
Autobusi:
15, 22, 23, 27, 26, 29, 31, 37, 40, 41, 52, 58, E2, E9
Tramvaj:
6, 7