Dizajniramo održive projekte i stvaramo promene

Kroz osnaživanje znanja i spajanje ključnih stejkholdera, naši projekti pomažu ljudima i biznisima da se prilagode promenama, iskoriste ih da otključaju sopstveni potencijal i postanu deo njih.

Razvoj i implementacija projekta

Koristimo svoje specifične veštine, iskustvo i poziciju u središtu regionalnog ekosistema da otkrivamo, gradimo i jačamo kapacitete ljudi za transformaciju i ekonomiju zasnovanu na znanju. Kompetencije koje posedujemo omogućavaju nam da pokrijemo kompletan životni ciklus projekata, od koncepta i dizajna intervencije do izgradnje partnerstava i implementacije.


Naši projekti, podržani od najznačajnijih međunarodnih donatora, angažuju širok spektar stejkholdera u kompleksnim zajedničkim inicijativama koje povezuju zemlje, industrije i domene.

Naši partneri:

USAID
EBRD
IREX
EU
Swiss Cooperation Office in Serbia
Ministarstvo omladine i sporta
Kabinet ministra za inovacije i tehnološki razvoj
Mashav

Putovanje ka promeni

Za svaki projekat razvijamo posebnu metodologiju, s pristupom zasnovanom na temeljnom razumevanju i jasnim koracima koji omogućavaju efikasnu implementaciju i značajne rezultate.

Koristimo Market System Development metodologiju koju prilagođavamo svakom konkretnom kontekstu i projektu. Naš pristup se zasniva na temeljnom razumevanju i jasnim koracima koji omogućavaju efikasnu implementaciju i značajne rezultate.

Partnerske organizacije:

F6S
Zabala Innovation
swisscontact
DIGITALIZUJ.ME
WMEP
Stratega
No Limit Hub
JSGuru