Startap aktivnosti

Startup Meetup no5 – Data Driven strategije za startape

ICT HubAutor: ICT Hub


U cilju okupljanja startap osnivača, investitora i stručnjaka iz različitih oblasti, peto izdanje Startup Meetup-a donosi izvanrednu priliku za razmenu saveta, iskustava i diskusiju o izazovima sa kojima se startapi suočavaju u svom poslovanju.

Predavač i tema

Na ovom događaju, Aleksandar Grašić će biti predavač i govoriti na temu "Data Driven strategije za startape". Sa bogatim iskustvom na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, kao i angažmanom u BlackRock-u i osnivanjem Outliers platforme, Grašić će podeliti svoje znanje i uvid u oblasti kao što su:

  • Kako podaci oblikuju startape
  • Prepoznavanje kvalitetnih podataka
  • Prednosti donošenja informisanih odluka
  • Prepreke na koje se možete naići u ovom procesu

Format događaja

Startup Meetup će se sastojati od predavanja uživo, Q&A sesije i networking-a, pružajući učesnicima priliku da razmenjuju ideje, povežu se sa vršnjacima i steknu dragocena iskustva.

Prijave i broj mesta

Pošto je broj mesta ograničen, prijave su obavezne. Ovaj događaj je namenjen svima koji su zainteresovani za temu startapa i žele da čuju više o njoj, kao i onima koji žele da se povežu sa startap zajednicom.

Startup Meetup je deo serije događaja sa ciljem deljenja praktičnog iskustva i znanja srpskih osnivača sa širom startap zajednicom, što ga čini izvanrednim mestom za učenje i mreženje, a organizuju ga ICT Hub, Inicijativa „Digitalna Srbija“ i Garaža by Tenderly.

Za više informacija i detalje o prijavama, klik na LINK.