Loading Events

AgTech meetup: Precizna poljoprivreda

16.10.2018 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Startup

Nastavljamo sa trećim u nizu AgTech skupova, čija će tema biti ‘Precizna poljoprivreda’ i zato vas sve pozivamo da dođete u ICT Hub Playground (Kralja Milana 10) i 16. oktobra od 18h čujete sve o tome od vrhunskih stručnjaka iz te oblasti. Na skupu koji će voditi dipl.hem. zaštite životne sredine Vesna Radovanović, uvod u priču o preciznoj poljoprivredi će nam pružiti redovni profesor Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu, prof. dr Mićo Oljača, a predstavnici tri kompanije – Vekom Geo, Livona i AI Rawafed Srbija – preneće nam svoja praktična iskustva.

Dejan Dragić, master inženjer geodezije i geoinformatike, predstaviće firmu Vekom Geo i njihov rad u oblasti distribucije bespilotnih letelica, satelitskih snimaka i softverske podrške za obradu podataka, a predstavnici Livone biće dipl.inž.maš. Mitar Jovanović, direktor prodaje i inž.maš. Aleksandar Ćorić, inženjer prodaje i tom prilikom se izložiti na koji način se oni bave sistemima za preciznu poljoprivredu, koji uključuju softverski sistem, navigaciju i korišćenje bespilotnih letelica. Na kraju ovih izlaganja će Stanko Oparnica, inženjer za preciznu poljoprivredu iz firme AI Rawafed Srbija, održati kratku prezentaciju svog iskustva iz praktične primene sistema i softvera za preciznu poljoprivredu, i to iz ugla klijenta i korisnika tih usluga.

Događaj je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i implementiran od strane ICT Hub-a kao deo projekta ‘Igralište inovacija’. Mesta su ograničena, pa vas molimo da popunite kratku formu u nastavku!

Vidimo se 16.oktobra! 🙂

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: