Vesti

Zašto je profesionalizacija poslovanja ključna za unapređenje vašeg biznisa?


Vidimo se u ICT Hub-u (Kralja Milana 10) u petak, 15. marta 2024. u 12 časova na radionici "Profesionalizacija poslovanje: kako da unapred biznis?", gde vas očekuje jedinstvena prilika da otkrijete tajne uspešnog poslovanja i unapredite svoj biznis.

Na radionici će pričati Đorđe Petrović, osnivač platforme Ja, Preduzetnik, koji će sa vama podeliti svoja iskustva i znanja o profesionalizaciji poslovanja, efikasnom upravljanju, ključnim faktorima uspeha i strategijama za unapređenje vašeg poslovanja. Pored njega, imaćete priliku da čujete Aleksandra Goračinov, direktora SME HUB-a koji će vam predstaviti ovaj poseban program podrške domaćim malim i srednjim preduzećima. Radionice će vam omogućiti da saznate kako doći do bespovratnih finansijskih sredstava za transformaciju vašeg biznisa, kao i koje su mogućnosti za domaće firme da uđu u lanac dobavljača velikih domaćih i multinacionalnih kompanija. 

Pridružite nam se kako bismo zajedno istražili najnovije trendove, alate i tehnike koje podržavaju uspešno vođenje firme.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za unapređenje svog poslovanja! Molimo vas da popunite prijavni formular do četvrtka, 14. marta do 13 časova, kako biste potvrdili svoje učešće na događaju.

Prijavite se OVDE