Startap aktivnosti

Vidimo se na "How to Build a Startup Culture that Scales" sa Christianom Collinsom

ICT HubAutor: ICT Hub


ICT Hub, uz podršku Swiss EP-a, predstavlja izuzetnu priliku za startape sa ambicijom za rast i skaliranje. Pridružite nam se na workshop "How to build a startup culture that scales" u utorak, 21. maja u 15h, u prostorijama ICT Hub-a na adresi Kralja Milana 10. Imaćete prilike da čujete Christian Collins, startap konsultanta i ekspert iz Londona, čiji je fokus razvoj skalabilnih organizacionih okvira za brzorastuće startape.

Sa više od decenije iskustva u radu sa startapima, Christian je radio na pionirskim projektima poput Ship Angel i Let's Data, do etabliranih imena kao što su Scape, Cuvva i Fresha. Kroz svoj rad, on se usredsređuje na izgradnju jake korporativne kulture i implementaciji efikasnih strategija za upravljanje ljudima.

Tokom radionice, Christian će podeliti svoje znanje i praktične savete o tome kako izgraditi kulturu koja ne samo što podržava rast, već i omogućava skaliranje. Uz fokus na vrednosti, upravljanje talentima i razvoj zaposlenih, učesnici će imati priliku da steknu uvide u ključne aspekte organizacionog razvoja, koji su od suštinskog značaja za dugoročni uspeh.

Ali tu nije kraj - pored radionice, startapi će imati ekskluzivnu priliku za individualne konsultacije sa Christianom, gde će moći direktno da ga pitaju za savete da bi pronašli najbolja prilagođena rešenja za svoje poslovne modele. 1 na 1 konsultacije će se održavati u sredu i četvrtak, 22 i 23.05. u ICT Hub-u (Kralja Milana 10).

Prijavite se na OVOM LINKU.