Startap aktivnosti

Startup meetup no8 - Startup Roller Coaster


Pridružite nam se na još jednom "Startup Meetup" događaju koji okuplja startap zajednicu, investitore i stručnjake iz različitih industrija kako bismo zajedno istražili izazove i mogućnosti preduzetništva ali i razmenili savete i iskustva.


Govornik će biti serijski preduzetnik Nikola Cvetković. Osnivač popularnog startapa MotionOps.com (CPO/CTO) i Dev agencije ProductHive.io (CEO).U prethodnih desetak godina je osnovao 4 startapa, 2 neprofitne organizacije, 2 softverske kompanije i pokretač je jedne od najvećih tech konferencija u regionu, CODEstantine.

Tema događaja je "Startup Roller Coaster", a Nikola će pričati o svom putovanju kroz svet preduzetništva. Otkrijte šta je dovelo do impresivne investicije od 1.2 miliona dolara za njegov poslednji startap - MotionOps!

Osim predavanja, imaćete priliku da postavite pitanja Nikoli tokom interaktivne sesije, kao i da proširite svoju mrežu kontakata kroz networking deo događaja.

Vidimo se u četvrtak, 04.04. u 18h!

Broj mesta je ograničen, zato ne čekajte i prijavite se odmah!

Startup meetup je rezultat inicijative tri organizacije (ICT Hub, Inicijativa „Digitalna Srbija“, Garaža by Tenderly) koje su udružile snage i resurse kako bi na jednom mestu okupili članove startap ekosistema.