Startap aktivnosti

Startup meetup no4 -Od startapa do scaleupa

ICT HubAutor: ICT Hub


Nova sezona Startap meetup-a počinje u utorak, 3. oktobra od 18 časova, a govornik ovog puta će biti Goran Stevanovic koji će nam približiti put “Od startapa do scaleupa”.Startap meetup se sastoji od nekoliko zanimljivih segmenata:

  1. Predavanje Gorana Stevanovića: Goran će podeliti svoje bogato iskustvo koje obuhvata osnivanje i exit PSTech-a, vođenje Endava u Evropi i njen IPO na NYSE. Sada deluje kao partner u South Central Ventures.

  2. Interaktivna Q&A sesija: Imate priliku da postavite pitanja Goranu i dobijete odgovore iz prve ruke.

  3. Networking: Ovo je odlična prilika za povezivanje sa drugim founderima i entuzijastima koji grade digitalne proizvode.

Cilj događaja: Saznaćete iz prve ruke koji izazovi vas očekuju u skaliranju vaše organizacije i strukture menadžmenta, koje strategije primeniti i šta (ne)raditi u tom procesu. Ovo je jedinstvena prilika za startap foundere da dobiju praktične savete za transformaciju svog startapa u scaleup.

Prijavite se na ovom linku.

Startup meetup je rezultat inicijative tri organizacije (ICT Hub, Inicijativa „Digitalna Srbija“, Garaža by Tenderly) koje su udružile snage i resurse kako bi na jednom mestu okupili članove startap ekosistema, kreirale izvor novih znanja i podstakle upoznavanje i druženje svih učesnika.