Startap aktivnosti

Startup meetup no2 - AI powered startups: Oblikovanje budućnosti uz ChatGPT

Na drugom startap meetupu ulazimo u svet veštačke inteligencije i istražujemo kako ChatGPT i druge AI tehnologije revolucionarizuju nove proizvode i transformišu svet kakav poznajemo, a više o tome ćemo čuti od Luke Aničin, Machine Learning Consultant.


Trendovi i prilike: Uvid u najnovija dostignuća u AI i oblastima koje najviše obećavaju za startape.

ChatGPT success stories: Primeri iz stvarnog života startap kompanija koje su integrisale ChatGPT i AI u svoje proizvode i usluge, pokazujući uticaj na svoje poslovanje.

Prevazilaženje izazova: Strategije za startape za navigaciju u složenom pejzažu implementacije AI, uključujući etička razmatranja, privatnost podataka i regulatorne prepreke.

Izgradnja kulture vođene veštačkom inteligencijom: Saveti za negovanje načina razmišljanja o kontinuiranom učenju i eksperimentisanju u okviru vaše kompanije.

Umrežavanje i saradnja: Prilika za učesnike da se povežu, podele ideje i stvore potencijalna partnerstva.

Događaj je namenjen founderima i entuzijastima koji grade digitalne proizvode i broj mesta je ograničen. Vidimo se u utorak, 09. maj od 18h.

Prijavite se na ovom linku.

Startup meetup je rezultat inicijative tri organizacije (ICT Hub, Inicijativa „Digitalna Srbija“, Garaža by Tenderly) koje su udružile snage i resurse kako bi na jednom mestu okupili članove startap ekosistema, kreirale izvor novih znanja i podstakle upoznavanje i druženje svih učesnika.