Vesti

OTP Connect - Otvorite vrata inovacijama kroz R&D zonu


OTP Connect je jedinstveni program koji startapima omogućava direktnu interakciju, povezivanje i saradnju sa OTP bankom, predstavljajući ne samo priliku za testiranje, razvoj i implementaciju rešenja unutar bankarskog sistema, već i šansu za širenje uticaja na tržištu kroz pristup velikoj bazi klijenata.

Jedan od ključnih segmenata OTP Connecta, poznat kao "R&D zona", usredsređen je na podršku IT kompanijama i tehnološkim startapima s bogatim iskustvom u razvoju softverskih rešenja i tehnoloških proizvoda. Ova zona postavlja naglasak na oblastima digitalne transformacije, operativne efikasnosti, napredne analitike, rešenjima za klijente banke i inovativnim proizvodima.

Prijavljivanjem za OTP Connect program, učesnici ne samo da otvaraju vrata razvojnim projektima banke, već i ostvaruju pristup značajnom broju klijenata, stvarajući prilike za plasman njihovih inovacija na tržištu. Program takođe omogućava učesnicima da učestvuju u internim konkursima za razvojne projekte banke, stvarajući prostor za kreativnost i inovacije.

U saradnji sa OTP bankom, učesnici mogu aktivno doprinositi kreiranju novih funkcionalnosti digitalnih proizvoda i softverskih rešenja u domenu finansijskih tehnologija. Startapi i IT kompanije, putem OTP Connecta, imaju priliku ponuditi gotove proizvode kao odgovor na specifične izazove postavljene od strane banke ili postati deo dinamične R&D zone.

OTP Connect program je rezultat saradnje sa ICT Hub-om i pruža podsticajno okruženje za rast i inovacije u bankarskom sektoru.