Loading Events

Fuckup Nights Belgrade: Grešiti je ljudski, čak i u ljudskim resursima

26.12.2019 @ 19:00 - 21:00
  • ICT Hub Playground

Novogodišnje Fuckup Nights dešavanje posvećujemo uvek aktuelnoj temi ljudskih resursa i posebnoj vrsti čudotvoraca koji se time bave. Oni u svojim organizacijama i tamo gde su angažovani, često u sebi spajaju niz uloga: u isto vreme su i stratezi i organizatori, pravni savetnici, a nekad i psiholozi. O ljudskim resursima se govori kroz pristup talentima, radu na izgradnji brenda poslodavca, inovativnom delovanju u toj oblasti, ali i kroz sam njihov razvoj, a kao što ne beže od multitaskinga, tako se HR profesionalci ne kriju ni od fejlovanja – na kraju krajeva, oni su isto obični ljudi i greške im nisu nepoznate.

Ljudsku stranu ljudskih resursa će nam približiti troje govornika – svi su svoje fejlove preživeli, prihvatili, naučili dosta iz njih i upravo iz tog razloga odlučili da je vreme da ih podele sa svima nama. Sa kakvim izazovima su se susretali i šta ne bi voleli da im se opet desi, čućemo od Natalije Pešić iz kompanije Vip mobileMarka Živanovića ispred kompanije Accell GroupAne Jeličić, vlasnice kompanije HR Design.

ICT Hub (Kralja Milana 10) će i ovog puta biti centar Fuckup Nights dešavanja, a format događaja podrazumeva izlaganja tri govornika u trajanju od sedam minuta, nakon čega slede pitanja publike. Cilj je da se u prijatnoj atmosferi podele stečena iskustva i naučene lekcije i ohrabre drugi da budu istrajni u svojim preduzetničkim poduhvatima. Ovaj novogodišnji provod je nešto što ne treba propustiti – zato znate gde treba da budete 26. decembra od 19.00!

Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspelim poslovnim pokušajima priča na slobodan i otvoren način, aktivan je od 2012. godine u više od 300 gradova širom sveta. Pokret je nastao sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspeha promeni, odnosno da neuspeh postane sastavni deo procesa građenja uspešnih poslovnih priča. Dokaz da se u tome i uspelo je velika popularnost koju Fuckup Nights događaji stiču širom sveta, a Beograd prednjači, imajući u vidu da smo ove godine proglašeni i za FUN Impact City!

Događaj su podržali naši medijski partneri Blic i Netokracija.

Svoje mesto brzo rezervišite na LINKU i vidimo se 26. decembra u 19h!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: