Vesti

SPLET Tech - konferencija o inovacijama i inovacionom preduzetništvu


Ove jeseni u Beogradu se održava konferencija SPLET Tech - jednodnevni događaj o inovacijama i inovacionom preduzetništvu.

Po prvi put, na jednom mestu okupiće se različiti učesnici inovacionog ekosistema sa zajedničkom vizijom o tome da je budućnost Srbije upravo u razvoju moderne ekonomije zasnovane na znanju i inovacijama

Preduzetnici, naučnici, predstavnici korporacija, osnivači startapa i investitori kroz deljenje dosadašnjih uspeha, pokušaja i neuspeha, predstaviti naredne korake i tehnološke trendove koji će oblikovati ubrzani rast domaćih kompanija i privrede. 

Na 9 lokacija u MTS Dvorani u sredu, 12. oktobra očekuju vas sesije koje uključuju edukativne radionice, panel diskusije, studije slučaja i deljenje iskustava. Učesnici će se upoznati sa dobrim praksama iz inovacionog ekosistema, novim poslovnim i ekonomskim modelima, aktuelnim trendovima i tehnologijama koje će oblikovati budućnost. SPLET Tech konferencija je prilika da upoznate novu tradiciju inovacija u Srbiji!

SPLET Tech konferencija se održava u organizaciji dva projekta podržana od strane USAID-a: „Preduzmi ideju“ u realizaciji Inicijative „Digitalna Srbija" i „Srbija Inovira“ koji sprovodi ICT Hub.

Dodatne informacije o agendi, načinima prijave i predavačima koje ćete imati prilike da čujete možete naći na sajtu konferencije