Vesti

Predstavljamo vam novu publikaciju ,,Inovacije u izmenjenom poslovnom okruženju“


Pozivamo vas da preuzmete publikaciju ,,Inovacije u izmenjenom poslovnom okruženju“ koju je kreirao ICT Hub je u podršku Kabineta Ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

O promeni, inovaciji i tehnološkim startapima, u svetu pandemijske krize, kao i post-pandemijskoj realnosti, u nastavku pišu autori koji se ovim temama najpre bave kao praktičari, a svoja zapažanja formulišu na osnovu iskustva iz radne svakodnevice. U pitanju su stručnjaci koji su podigli nacionalni inovacioni ekosistemi koji kontinuirano rade na njegovom razvoju i unapređenju.

Zahvaljujući tome, kompanije svih veličina danas imaju na raspolaganju efikasne mehanizme za poslovanje u okvirima koje nameće Covid19 kriza i borbu sa njenim posledicama.

Tekstovi su prema svojim tematskim okvirima podeljeni u tri kategorije, ali imaju istu ideju u svojoj osnovi: spremnost na promenu, razumevanje inovacije i negovanje startap kulture će u godinama pred nama imati veći značaj nego ikad do sad.

Publikaciju možete da preuzmete OVDE.

Publikacija je izrađena u okviru projekta ,,Izgradnja inovacionog potencijala ključnih aktera u poslovnoj zajednici Srbije” koji je finansiran od strane Kabineta Ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije, a implementiran od strane ICT Hub-a.