Vesti

Otvorene prijave za INO.30NA - Program za mlade inovatore


INO.30NA je petonedeljni program edukacije koji učesnicima pruža priliku da otkriju svet inovacija i razumeju kako one funkcionišu, dajući im teorijski i praktični podstrek kako bi dalje mogli da razrađuju i realizuju svoje poslovne ideje, na taj način gradeći svoju ekspertizu i inovacione sposobnosti.

Edukativni program INO.30NA podržava Ministarstvo omladine i sporta čime osnažuje mlade preduzetnike u cilju jačanja inovacionog ekosistema Srbije, a koji realizuje ICT Hub. Podrškom Ministarstva, ovaj program je besplatan za 30 odabranih učesnika!

Ove godine, četvrti put za redom, INO.30NA će se održati online od 30. septembra do 29. oktobra 2022, u terminima svakog petka od 15-18h i subote od 10-13h. 

Ovaj program je namenjen grupi od 30 izabranih mladih entuzijasta, profesionalaca i stručnjaka iz različitih oblasti, mlađih od trideset godina, koji grade svoju karijeru ili tek planiraju poslovne poduhvate.

Cilj INO.30NA programa jeste da osnaži mlade inovatore u njihovim naporima da razvijaju preduzetnički ili ‘startap’ način razmišljanja, ali i da obezbedi dovoljno konkretnih alata i resursa, kako bi se pravilan način razmišljanja preneo u uspešne poslovne poteze u praksi.

Kroz ovakav vid edukativnog programa vodiće ih eminentni stručnjaci iz oblasti inovacija, koji će jedinstvenim načinom predavanja, simbiozom teorije potrebne za razumevanje konteksta i koncepata, analize postojećih primera, kao i praktičnog grupnog i individualnog rada provesti učesnike kroz svet inovacija. 

Ovogodišnji predavači su Sandra Nešić, Head Of Innovation Consultancy, Vladimir Vulić, Digital Transformation Strategist, Nadica Milanović, Innovation Consultant, Sonja Dakić, Business Mentor & Consultant, Đurđa Đukić, Business Designer, Jelena Šaranović, Education & Training Manager, Andor Luhović, Project Manager i Miloš Matić, Investment Manager.

Rok za prijavu je 26. septembar, a forme za prijavu se nalaze na zvaničnoj stranici programa - www.inozona.rs.