Vesti

OTP Izazov - nova prilika za inovatore

ICT HubAutor: ICT Hub


ICT Hub i OTP banka vas pozivaju da se priključite OTP Connect Izazovu!OTP banka, u saradnji sa ICT Hub-om, otvorila je prijave za izazov u okviru svog inovativnog ekosistema - OTP Connect, pod nazivom “Kažeš inovacija, misliš aplikacija”.

Glavna tema ovog izazova je osmišljavanje dizajna i funkcionalnosti za Junior m-bank aplikaciju, namenjenu deci od 11 do 18 godina, koja koriste OTP Junior karticu. Izazov je otvoren za timove koji se bave razvojem mobilnih aplikacija, web dizajnom, UX/UI dizajnom i razvojem proizvoda. 

Učesnici će imati priliku da svoja idejna rešenja razvijaju kroz dve faze, uz podršku i mentorstvo OTP Banke i ICT Hub-a. Nakon prve faze, odabrani timovi će dobiti finansijsku podršku za dalji razvoj, dok će na kraju druge faze biti nagrađeni vrednim novčanim nagradama.

Otuda, takmičenje počinje IDEATON događajem na kojem će timovi imati 48 sati za kreiranje koncepata rešenja. Tri tima sa najbolje osmišljenim rešenjima osvajaju po €3.000 za dalju validaciju i dizajn svojih koncepata u narednih 7 nedelja.

Na Demo danu, finalisti će predstaviti svoje rešenje i takmičiti se za glavne nagrade: €5.000 za pobednika, €3.000 za drugo mesto i €2.000 za treće.

Prijave su otvorene do 29. februara 2024. godine. 

Za više informacija o izazovu - klik ovde