Startap aktivnosti

Budimo zajedno deo najvećeg svetskog događaja za povezivanje startapa i investitora


Expand North Star - vodeći svetski događaj za povezivanje startapa i investitora, najavljuje svoje osmo izdanje! Ovaj događaj okuplja inovatore, preduzetnike i investitore iz celog sveta kako bi zajedno oblikovali budućnost tehnološke industrije.

Ovogodišnji Expand North Star događaj će se održati u Dubaiju u periodu od 15 do 18. oktobra 2023 godine, u njegovoj legendarnoj luci - epicentru medijskih, digitalnih i startap dešavanja. 

Sadržaj događaja će obuhvatiti širok spektar aktivnosti i mogućnosti za učesnike:

  1. Startup Showcase: Više od 1.400 startapa iz celog sveta predstaviće svoje proizvode i ideje investitorima, čime će dobiti priliku da privuku potrebna sredstva za dalji razvoj

  2. Inspirativni razgovori: Expand North Star će ugostiti više od 70 osnivača jednoroga, koji će podeliti svoje priče i iskustva, pružajući inspiraciju i mentorstvo budućim preduzetnicima

  3. Konferencijske sesije: Preko 250 govornika će voditi konferencijske sesije na osam različitih bina o najnovijim tehnološkim trendovima i inovacijama.

Osim toga, Expand North Star će biti smešten zajedno s drugim vodećim događajem u industriji - Future Blockchain summit & Marketing Mania što će pružiti dodatne prilike za umrežavanje i učenje.

Za više informacija o programu konferencije  posetite web stranicu Expand North Star.

Za sve dodatne informacije, posebne pogodnosti i popust za ulaznice, kao community partnerima ove konferencije možete nam pisati direktno.