Startap aktivnosti

Start Me Up - događaj koji povezuje korporacije i startape

ICT HubAutor: ICT Hub


Mesto upoznavanja, povezivanja i uspostavljanja budućih saradnji korporacija i startapa.


 

Ovog proleća vraćamo se organizovanju serije edukativnih i matchmaking događaja “Start Me Up” namenjenih korporacijama i startapima. Primeri dobrih praksi već postoje, kao i brojne naučene lekcije koje želimo da podelimo sa vama, ali i da napravimo mesto na kom možete da upoznate i povežete se sa relevantnim partnerima.

Ako ste startup, na ovim događajima ćete imati priliku da upoznate korporacije koje sarađuju ili žele da sarađuju sa startapima, na koje načine to čine, čujete iskustva i primere uspešnih saradnji u praksi ii povežete se za potencijalne prilike za saradnju.  

Ako ste korporacija, ovo je mesto za vas gde ćete imati priliku da upoznate domaće startape u različitim fazama razvoja, koji imaju rešenja namenjena kako biznisima, tako i vašim krajnjim korisnicima, upoznate se sa njihovim ponudama i potrebama za saradnju sa velikim poslovnim sistemima.

Svaki od događaja podrazumeva tri celine. Prvi deo događaja posvećen je  razmeni iskustava i znanja korporacija i stratapa, na kom će panelisti pričati o primeru saradnje iz prakse i odgovarati na vaša pitanja. Drugi deo se realizuje kroz tematske razgovore na teme relevantne za korporacije i startape, a treći deo događaja posvećen je povezivanju i upoznavanju učesnika koji organizujemo kroz seriju brzih sastanaka (speed dating). Na samom kraju, tu je i neformalno druženje svih učesnika.  

I ove godine nastavljamo da organizujemo “Start Me Up” seriju događaja koji će se održati u prostorijama ICT Hub-a, Kralja Milana 10.

Treći po redu ove godine "Start Me Up" događaj održaće se u sredu, 27. 09. 2023. godine od 17 do 20 časova, a rok za prijavu je 20.09. do ponoći.

O našim gostima koji će biti učesnici svakog od događaja, najavljivaćemo u narednom periodu.  

Učešće na svim događajima je besplatno, ali je potrebno je da se da popunite prijavni formular na linku na linku.  

Ako ste startap - prijavite se OVDE

 Ako ste korporacija - prijavite se OVDE.  

“Start Me Up” događaji se realizuju uz podršku partnera iz Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), OTP banke Srbija i A1 koji su prepoznali važnost ovakvih događaja.