Startap aktivnosti

Dođite na besplatne 1 na 1 konsultacije za startape u ICT Hub!


ICT Hub, uz podršku Swiss EP-a, organizuje besplatne 1-na-1 konsultacije za startape sa Isabellom Chick, renomiranom ekspertkinjom iz Londona. Konsultacije će se održati 12. i 13. juna u prostorijama ICT Hub-a, na adresi Kralja Milana 10.


Isabella Chick donosi bogato iskustvo u radu sa startapima, kao investitor i savetnik u ranoj fazi razvoja. Nedavno je bila partner u Deeptech Labs, deeptech fondu i akceleratoru. Pre toga, radila je kao glavni direktor za strategiju u Founders Factory-u, gde je vodila investicioni tim i sarađivala sa startapima u maloprodaji i beauty industriji.

Tokom svoje karijere, Isabella je realizovala 50 investicija u kompanije od pre-seed do Serije A, pomažući osnivačima u komercijalizaciji njihovih biznisa. Takođe, vodila je inovacije u multinacionalnoj telekomunikacijskoj kompaniji, omogućivši startapima preko 300 plaćenih pilota sa korporativnim partnerima. Njeno iskustvo obuhvata rad sa deep-tech i tehnološkim startapima iz sektora zdravstva, zelenih tehnologija, osiguranja, martech-a i B2B SaaS-a, a najveći deo karijere provela je u Londonu i Njujorku, dok je trenutno locirana u Madridu.

ICT Hub kroz ove konsultacije nastoji da podrži domaće startape pružajući im priliku da potpuno besplatno dobiju stručne savete. Ove konsultacije su deo šireg nastojanja ICT Hub-a da doprinese razvoju startap ekosistema u Srbiji.

Registracija za konsultacije je otvorena, pa se zainteresovani startapi mogu prijaviti na OVOM LINKU kako bi iskoristili ovu jedinstvenu priliku za unapređenje svog poslovanja.