Uspešne investicije ICT Hub Venture u 2019. godini

U osvrtu na prethodnu godinu, ICT Hub Venture, prvi privatni investicioni fond u Srbiji koji ulaže u startape iz regiona koji su u ranoj fazi razvoja, može da se pohvali prvim većim uspesima. Dve kompanije iz našeg portfolija su obezbedile dodatno finansiranje i tako nastavljaju da se još uspešnije razvijaju.

Publitio, cloud media asset management platforma koju razvija mladi tim iz Novog Sada i prvi startap u koji je ICT Hub Venture investirao još 2017.godine, sredinom 2019. je dobio investiciju vrednu 200.000 EUR. Investitor i strateški partner u daljem razvoju je Vega IT, takođe iz Novog Sada. Publitio je investiciju iskoristio da pojača svoje prodajne i razvojne kapacitete što je rezultiralo povećanjem prodaje i jačanjem pozicije na američkom tržištu.

Druga uspešna priča je vezana za startap iz industrije koja je veća od filmske, muzičke i TV industrije i uspeva da generiše čak 40% ukupne svetske zarade – gejminga. U pitanju je startap Miracle Dojo, mobile games development studio koji je dobio grant Inovacionog fonda Republike Srbije vredan 80.000 EUR. Investicija će omogućiti razvoj nove verzije igrice Karate Do i nastavak intenzivnog rasta na globalnom tržištu.

ICT HUB Venture uvek ima otvorena vrata za timove i startape kojima je potrebna mentorska i finansijska podrška! Ukoliko imate razvijen MVP i prve korisnike popunite prijavu na našem sajtu. Pišite nam ako imate neko dodatno pitanje, a mi ćemo se truditi da vam pomognemo što je više moguće kako biste podigli svoju kompaniju na stabilne noge.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: