Loading Events

Kako graditi digitalnu karijeru?

22.10.2020 @ 18:00 - 19:00
  • Online ICT Hub

Ove godine smo više nego ikad počeli da radimo, komuniciramo i učimo digitalno, zato smo drugi MeeUp ovog meseca posvetili temama kao što su digitalni poslovi, industrije i zanimanja budućnosti. Naš gost će biti predavač sa velikim iskustvom i pričaće o mogućnostima za razvijanjem karijere u digitalnom svetu, sa osvrtom na kretanja u industriji i ulogom digitalnog marketinga.

Šta možeš da čuješ na onlajn MeetUp-u?

Na događaju ćeš  imati priliku da saznaš koji su to poslovi budućnosti za koje možemo da se pripremimo, kako je pandemija Covid 19 ubrzala mnoge industrije i kako su se one snašle, koje veštine su potrebne za nova digitalna zanimanja, te kada je najbolje vreme da počnemo da razmišljamo o novim poslovima, ali i da postaviš pitanja koja se odnose direktno na tvoju ideju ili posao kojim se baviš.

Duška Nikolić počela je da gradi svoju (novu) karijeru od 2011. godine kao virtuelni asistent, a zatim je izgradila karijeru kao social media menadžer za industrije Coaching, Legal and Fintech, a sada radi kao Digital Marketing Strategist u srpskom startapu Orook koji ima sjajno resenje za regrutaciju u gradjevinskoj industriji. Ovog četvrtka Duška će podeiliti svoja iskustva i pričaće o prilikama za prekvalifikaciju i mogućim poslovima koje donosi razvoj tehnologije: kako se prvi put susrela sa poslom virtuelnog asistenta i svetom online usluga, o svim izazovima u radu u startup-u, te šta joj je pomoglo da napreduje, a šta odmoglo i kako se priprema za poslove budućnosti.

Učešće je potpuno besplatno, a na tebi je samo da popuniš kratku prijavu formu OVDE i da se uključiš na ZOOM platformu, 22. oktobra u 18:00h.

Ovaj događaj se realizuje u sklopu projekta ,,Osnaživanje mladih inovatora”  finansiranog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije a sprovedenog od strane udruženja ICT Hub u saradnji sa No Limit Hub-u iz Niša.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: