Loading Events

Fuckup Nights Beograd: Grešaka ima i na putu do vrha!

20.09.2018 @ 19:00 - 21:00
  • ICT Hub Startup

Kraj leta je idealno vreme za još jedan u nizu Fuckup Nights događaja! Centar za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacije ICT Hub je rešio da ovog puta ode korak dalje, te će posetioci imati ekskluzivnu priliku da čuju u čemu su sve grešili ljudi na čelu nekih od najvećih kompanija koje uspešno posluju u Srbiji, ali i regionu.

Iako neuspeh obično ne vezujemo za one koji su svoje mesto našli u top menadžmentu kompanija, važno je povremeno velike lidere predstaviti kao obične ljude, koji isto tako mogu da pogreše. Dejan Turk, generalni direktor Vip Mobile i A1 Slovenije i član Upravnog odbora Saveta stranih investitora, Nataša Sekulić, direktorka IBM-a za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju, kao i Živorad Vasić, potpredsednik kompanije Delta Holding i najmlađi regionalni direktor InterContinental Hotel grupe, podeliće sa publikom svoje priče o projektima koji nisu doživeli uspeh, na koji su način prevazišli neuspeh i koliko su naučene lekcije bile važne za dalji poslovni razvoj njihovih kompanija.

Fuckup Nights Beograd biće održan u četvrtak, 20. septembra u  19.00, u Playground-u (Kralja Milana 10). Format događaja podrazumeva izlaganja tri govornika u trajanju od sedam minuta, nakon čega slede pitanja publike.  Cilj je da se u prijatnoj atmosferi podele stečena iskustva i naučene lekcije i ohrabre drugi da budu istrajni u svojim poslovnim pokušajima i naporima.

Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspelim poslovnim poduhvatima priča na slobodan i otvoren način, aktivan je od 2012. godine u više od 300 gradova širom sveta. Pokret je nastao sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspeha promeni i   neuspeh postane sastavni deo procesa građenja uspešnih poslovnih priča. Dokaz da je promena razmišljanja o neuspehu prisutna moguće je pronaći u ogromnom uspehu koje Fuckup Nights događaji imaju širom sveta.

Organizaciju događaja su podržali fondacija Friedrich Naumann, Dogma i Nova10+ Trade, kao i medijski partneri Blic, Noizz i Netokracija.

Događaj je besplatan, a prisustvo je potrebno da potvrdite OVDE.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: