Loading Events

Fuckup Nights Belgrade: Kad spadnu maske

May 7 @ 20:00 - 21:00
  • Online ICT Hub

ICT Hub i DNA Communications vas pozivaju na prvo online izdanje FuckupNights Belgrade, na kome će učesnici podeliti svoje poslovne fejlove, nastale u karantinskim uslovima!

Iskusni profesionalci iz tri različite industrije pričaće bez blama i zaštitne maske o tome kakve poslovne fejlove rađa posao na daljinu, kao i kako su ih preboleli i stekli imunitet za dalje poslovne izazove.

Pridružite nam se u četvrtak, 07.05. u 20h sa bezbedne distance, i saznajte kako sačuvati mentalno zdravlje i posao tokom izolacije, kada kancelarije utihnu.

Učesnici:

Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspelim poslovnim pokušajima priča na slobodan i otvoren način, aktivan je od 2012. godine u više od 300 gradova širom sveta. Pokret je nastao sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspeha promeni, odnosno da neuspeh postane sastavni deo procesa građenja uspešnih poslovnih priča.

Broj učesnika na online Fuckup Nights je ograničen.

Uputstvo za prijavu:

1. Registrujte se za događaj na linku
2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete ime, prezime i e-mail.
3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali. Preporučujemo da iskoristite opciju i dodate događaj u svoj lični kalendar – linkovi za direktno dodavanje su u mailu potvrde.
4. Stići će Vam i mejl – podsetnik 24 časa i 1 čas pred početak događaja.
5. Da biste pristupili, potrebno je da kliknete na link Click Here To Join u mejlu potvrde (ili u svom kalendaru).

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: