Vesti

Start Me Up - događaj koji povezuje korporacije i startape

ICT HubAutor: ICT Hub


Mesto upoznavanja, povezivanja i uspostavljanja budućih saradnji korporacija i startapa.I ove godine nastavljamo sa organizovanjem serije edukativnih i matchmaking događaja “Start Me Up” namenjenih korporacijama i startapima. Primeri dobrih praksi već postoje, kao i brojne naučene lekcije koje želimo da podelimo sa vama, ali i da napravimo mesto na kom možete da upoznate i povežete se sa relevantnim partnerima.

Ako ste startup, na ovim događajima ćete imati priliku da upoznate korporacije koje sarađuju ili žele da sarađuju sa startapima, na koje načine to čine, čujete iskustva i primere uspešnih saradnji u praksi ii povežete se za potencijalne prilike za saradnju.  

Ako ste korporacija, ovo je mesto za vas gde ćete imati priliku da upoznate domaće startape u različitim fazama razvoja, koji imaju rešenja namenjena kako biznisima, tako i vašim krajnjim korisnicima, upoznate se sa njihovim ponudama i potrebama za saradnju sa velikim poslovnim sistemima.

Svaki Start Me Up događaj uvek je bio jedinstven, ali kako je ovaj poslednji u 2023. godini, odlučili smo da ga učinimo još posebnijim. Naime, umesto panela koje smo imali ranije, ovaj put nas očekuje Studija slučaja "O saradnji startapa i kompanije kroz program za startape" kroz koju ćete se upoznati sa  zanimljivim detaljima i izazovima uspešne saradnje startapa i kompanije. Govoriće Daniela Perović, menadžer za upravljanje inovacijama u kompaniji Mozzart i David Antonijević, co-founder u startapu Match IT dok će moderator ovog razgovora biti Filip Ilić iz ICT Hub-a.

Nakon toga, za kompanije smo pripremili sjajnu radionicu na kojoj će učesnici imati priliku da saznaju više o saradnji korporacija i startapa, što će doprineti razmeni znanja, iskustava i dobrih praksi, ali i otvoriti prostor za identifikaciju zajedničkih interesa. S druge strane, predstavnike startapa očekuju razgovori sa domenskim ekspertskima iz različitih oblasti. Domenski eksperti su birani u odnosu na specijalizovano znanje u određenoj oblasti koje su razvili kroz godine iskustva i praćenje trendova u industriji kojom se bave.


"Start Me Up" događaj održaće se u utorak, 28.11.2023. godine od 16 do 19 časova, a rok za prijavu je 24.09. do ponoći.

Učešće na događaju je besplatno, ali je potrebno je da popunite prijavni formular na linku ispod. 

Ako ste startap - prijavite se OVDE

 Ako ste korporacija - prijavite se OVDE.  
 

Četvrti po redu “Start Me Up” događaj u 2023. godini se realizuju uz podršku partnera iz Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i OTP banke Srbija koji su prepoznali važnost ovakvih događaja.