Vesti

Osmislite inovativna rešenja za bolju brigu o zdravlju!

ICT HubAutor: ICT Hub


TECH4HEALTH hakaton je jedinstvena prilika da sa svojim timom u roku od 48 sati osmislite predlog rešenja koje će odgovoriti na postavljeni izazov kojim se može unaprediti briga o zdravlju svakog pojedinca - Kako da digitalizujemo kućnu apoteku.

Promovišu vrednosti u poslovanju, kao što su preduzetništvo, agilnost i integritet, TECH4HEALTH hakaton učesnicima postavlja zadatak kojim se može unaprediti briga o zdravlju svakog pojedinca.

STADA Global Information Services, STADA GIS, u saradnji sa ICT Hub-om, poziva tehnološke kompanije, timove i startape koji razvijaju svoje digitalne proizvode i usluge, da se prijave i predlože inovativna rešenja.

Zašto baš TECH4HEALTH?

Koliko je briga o ljudskom zdravlju značajna kao element društvenog života, najbolje govori trenutak u kom se nalazimo, gde smo svi postali svesni važnosti pravljenja dobrih i brzih rešenja koja nužno zahtevaju saradnju.

Vreme je da vidimo na koji način možemo da rešimo izazove sa kojima se suočava svako od nas u svom domu.

Kada i gde?
Hakaton će se održati od 16. do 18. septembra 2022. godina u prostorijama ICT Hub-a.

Koga ćete sve upoznati i koje su nagrade?

Tokom samog hakatona, učesnicima će biti na raspolaganju mentorska podrška stručnjaka, dok će članovi žirija biti predstavnici menadžmenta kompanija STADA i ICT Hub. Pored novčanog nagradnog fonda od 3000 eur, za najbolji tim biće obezbeđena poseta globalnom sedištu kompanije STADA u Nemačkoj, dok drugoplasirani tim očekuje nagrada od 2500 eur.

 

Za sve dodatne informacije o hakatonu, posetite sajt i prijavite se!