Vesti

Otvorili smo još jedan coworking prostor u Beogradu!

ICT HubAutor: ICT Hub

Big news!

Od početka marta otvorili smo vrata još jednog kreativnog prostora za rad u centru Beograda, pored coworkinga u Kralja Milana, gde možete raditi u open space-u ili u privatnoj kancelariji.

ICT Hub Trg Nikole Pašića lociran je u samom centru grada i prostire se na 520 kvadratnih metara zgrade nekadašnjeg medijskog giganta “Borbe”, a potpisnik dizajna novog coworkinga je arhitektonski studio Zabriskie. Coworking je projektovan da bude tih i miran prostor za rad startapa i individualaca, a čitav kapacitet novih prostora je 90 ljudi.

ICT Hub je stvoren da podstakne razmenu među kreativnim ljudima koji se dobro razumeju. Počeli smo 2014. kao centar za inovacije i tehnološko preduzetništvo i od početka spajamo ljude, startap timove, kompanije i organizacije i pružamo im konsultacije, edukaciju i podršku. 

Open space koncept sa odvojenim salama za sastanke nudi specifičnu sinergiju i produktivnu radnu atmosferu drugačiju od one u tradicionalnim biznisima, okruženje u kom startapi i mali timovi – kao i same inovacije – obično sjajno napreduju

Pogodnosti nove lokacije:

  • LOKACIJA - U samom centru grada sa sjajnim pogledom na Beograd - Trg Nikole Pašića 7
  • ULTRA BRZI INTERNET
  • KABINE I SALE ZA SASTANKE
  • NEOGRANIČENA ESPRESSO KAFA
  • ORMARIĆI SA KLJUČEM
  • ŠTAMPAČ I SKENER 

Počeo je sa radom 01. marta 2023 godine.

Zvuči zanimljivo?

Ako želite da postanete stanar u našem novom coworkingu ili vam treba više informacija, klik na link