Događaj

Fuckup Nights: Šta kad istrošiš sve živote na prvom nivou?

29. mart 18:00 Playstudios, Beograđanka, 6 sprat


Ponovo se okupljamo u okviru globalnog pokreta Fuckup Nights Beograd, a ovu godinu započinjemo pričama o fejlovima u gejming industriji. U video igrama se životi lako gube, ali u gejmerskoj praksi su stvari ozbiljnije; pa kako onda izvući pouku ako stvari krenu naopako kao i u virtuelnom svetu? 

U sredu, 29. marta od 18h u Playstudios (Beograđanka, 6 sprat) se ponovo okupljamo da čujemo kroz kakve kikseve je sve prošla industrija igara, a naši govornici biće Lana Čubrić iz Two Desperados, Miroslav Mićević iz Ebb Software kao i Ivan Dimitrijević iz Webelinx Games, i svaki od njih će pričati o svom fuckup-u i poukama koje je iz njih izvukli.

Lanina ljubav prema igrama počinje još iz detinjstva, a u Two Desperadosu je izgradila ozbiljan marketing tim i smatra da su greške put do novih saznanja. S druge strane, Miroslav je u industriji video igara 8 godina a na fejlove gleda kao na neiscrpno proširivanje vidika. Na kraju, tu je i Ivan koji je po obrazovanju programer, ali u Webelinx Games vodi marketing tim od 15 ljudi, a kao jedan od svojih najvećih uspeha navodi uspešnu propast gejming startapa.

Format događaja podrazumeva da tri govornika pričaju o svojim neuspelim poslovnim pokušajima na slobodan i otvoren način, nakon čega slede pitanja publike. Ovo je prilika da se nekadašnja neprijatna iskustva govornika predstave kao dobre lekcije čime će ohrabriti druge koji prolaze kroz “neuspehe”.

Fuckup Nights, ovog puta, u organizaciji  ICT Hub-a i Asocijacije industrije video igara Srbije (SGA) vas poziva da se prijavite i pridružite nam se u slobodnom razgovoru o fejlovima, sastavnom delu procesa građenja uspešnih poslovnih priča.

Fuckup Nights je događaj koji je aktivan od 2012. godine u više od 300 gradova širom sveta - a dokaz da je promena razmišljanja o neuspehu prisutna, moguće je pronaći u ogromnom uspehu koje ovi događaji imaju širom sveta.

Prijave su obavezne, klik na link da se prijavite!

Vidimo se u sredu, 29. marta u 18h, u Playstudios u Beograđanci (6. sprat).