Događaj

Fuckup Nights Beograd: Kad IT (pog)reši

14. decembar 18:00 Livestream

Za kraj godine ne brojimo winove - već skupljamo priče o fejlovima!

Fuckup Nights se tradicionalno nastavlja i pokazuje da inspirativne priče nisu uvek one sa srećnim krajem... a često su i trapave i tragi-komične pa i riskantne. A svako ko je ikada nešto radio, sigurno je nešto radio pogrešno - da bi naučio kako se radi kako treba

Zato se u sredu, 14. decembra ponovo okupljamo online u okviru globalnog pokreta u organizaciji ICT Hub-a i Inicijative Digitalna Srbija. Fuckup Nights Beograd je dešavanje na kome se otvoreno priča o neuspelim poslovnim pokušajima i ovaj put ugostiće:

U slobodnom razgovoru o fejlovima, sastavnom delu procesa građenja uspešnih poslovnih priča, slušaćemo i o lekcijama koje su naši govornici iz svojih neuspeha izvukli

Fuckup Nights je događaj koji je aktivan od 2012. godine u više od 300 gradova širom sveta - a dokaz da je promena razmišljanja o neuspehu prisutna, moguće je pronaći u ogromnom uspehu koje ovi događaji imaju širom sveta. Ovaj pokret pokazuje ne samo da i iskusni greše kao i početnici, da se na greškama uvek uči i da nas one oblikuju nego i da  pravo na grešku imaju svi, jer savršeno (poslovanje) ne postoji.

Osvrtanje na tuđe fejlove će vas sigurno zabaviti (ali i ohrabriti za sopstvene pokušaje!), pa se vidimo putem livestream-a u sredu, 14. decembra u 18h.

PRIJAVITE SE!

Registracija je obavezna, a link za livestream ćemo vam blagovremeno dostaviti na email adresu pre početka događaja.