Spremni za vaš „Naredni nivo uspešne karijere“?

Svi znamo da se svet u kome živimo menja i transformiše veoma brzo. Kompanije i način na koji radimo se takođe menjaju. Postoji mnogo popularnih reči i priča o novom načinu razmišljanja, novim veštinama, novim… koji su potrebni da bismo bili uspešni u ovoj novoj stvarnosti. Takođe znamo da ne postoji univerzalna formula za uspeh – ono što vas čini uspešnim danas, ne mora da znači da će vas činiti uspešnim u budućnosti. Ako ste spremni da aktivno istražujete i podignete vaš profesionalni život na sledeći nivo, onda se pridružite radionici „Naredni nivo uspešne karijere“.

Prijavite se ovde.

Šta je „Naredni nivo uspešne karijere“?

· Radionica za razvoj ličnog liderstva

Kome je radionica namenjena?

Radionica je namenjena ljudima koji žele da:

· Svoju uzbudljivu karijeru podignu na viši nivo

· Započnu novo poglavlje u svojoj karijeri

· Steknu nov ugao gledanja i set novih profesionalnih veština i alata

· Se podsete koliki potencijal imaju i da ga probude

Zašto treba da pohađate ovu radionicu?

Radionica „Naredni nivo uspešne karijere“ će vam dati vreme i prostor za novu perspektivu, kao i set veština i alata za vašu ličnu transformaciju do narednog nivoa karijernog uspeha.

Kako funkcioniše?

Ovo je dvodnevna, interaktivna, zabavna i energična radionica J, koja se sastoji od 4 modula.
Počinje u 9h i traje okvirno do 17h.

MODUL 1: (PONOVO) OTKRIJTE SVOJE JAKE STRANE I TALENTE
MODUL 2:  FOKUSIRAJTE SVOJU VIZIJU I CILJEVE KA USPEHU
MODUL 3: UPRAVLJANJE ZAINTERESOVANIM STRANAMA KAKO BISTE POSTIGLI ŠTA ŽELITE
MODUL 4: ULOGA POVRATNIH INFORMACIJA U VAŠIM USPESIMA

Kada i gde?

· 6. i 7. jul od 9h do okvirno 17h

· ICT HUB, Kralja Milana 10

· Maksimum 20 učesnika

· Planirano je slobodno vreme za pauzu za kafu i ručak (kafu će obezbediti organizator, ručak je u samostalnoj organizaciji učesnika)

Koliko radionica košta?

Ovo je prvi put da organizujem otvorenu sesiju i nudim ovu demo dvodnevnu radionicu po demo ceni od 100€. Takođe, ukoliko posle prva 2 sata shvatite da radionica nije za vas, u potpunosti ću vam vratiti novac.

Zašto oni koji su već prisustvovali preporučuju ovu radionicu?

100% onih koji su učestvovali na radionici (do sada su održane samo interno u kompaniji Nestlé u Beogradu, Zagrebu, Sofiji i Bukureštu) preporučili bi vam ovaj kurs.

Evo i njihovih „zašto“:

Širi i daje novu perspektivu, širi vidike… Dobijate konkretne alate koji vam pomažu da primenite pravu tehniku u pravom trenutku… Dobićete dosta dobrih primera… Zabavno je i inspirativno…. Velika prilika za rast i učenje… Priprema vas za nove i pozitivne ishode… Daje vam jasnoću i fokusirana je na vas …

 

O meni:

Iva Taiber – Business strategist/Change agent/Leader of life

Iskusan sam lider i menadžer. Uspešno sam gradila, transformisala i organizovala veoma uspešne timove i zajedno smo postigli: uspehe ni od čega, transformisali smo preduzeća koja su propadala, razvili smo i sproveli snažne komunikacione strategije raznih vrsta koje se uklapaju u današnje potrebe.

Verujem da smo svi Lideri – sopstvenog života.

Sa tim na umu, pre oko 3 godine, počela sam volonterski da organizujem interne treninge za sve zaposlene u kompaniji Nestlé, gde sam delila svoje znanje i veštine kako bih osnažila ljude da upravljaju i vode svoje karijere. U jednom trenutku shvatila sam da želim u potpunosti da se posvetim pomaganju ljudima i organizacijama da podignu svoj uspeh na viši nivo, premošćujući jaz između njihovih vizija i sadašnjosti.

To radim i sada i upravo to je suština ove radionice.

I za kraj – do sada ste pročitali sve informacije o radionici i pitate se da li treba da joj prisustvujete. Iz poslovnog, ali i privatnog iskustva, znam da ukoliko želite da počnete da dobijate drugačije ishode, morate da počnete da donosite drugačije odluke. Tako počinje svaka uspešna transformacija.

Zato sam učinila da ova odluka za vas bude bez ikakvog rizika…

Ali, odluka i sledeći potez su na vama…

Nadam se da se vidimo. Dobro došli!

Prijavi se OVDE.

Materijali za radionicu su na engleskom jeziku, a radionica se održava na lokalnom jeziku.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: