Scrum – Umetnost postizanja duplo više za upola manje vremena

Agile Serbia i izdavačka kuća Finesa organizuju promociju knjige “Scrum –  Umetnost postizanja  duplo više za upola manje vremena” Džefa Saterlenda, koja će se održati 29. novembra sa početkom u 18h u ICT Hub-u.

Ako ste ikada bili iznenađeni koliko se brzo svet menja, Scrum je jedan od razloga zašto je tako. Zabeležene produktivnosti poslovanja su i do 1200%, a ne postoji uverljivije obrazloženje i objašnjenje od onoga koje je dao Džef Saterland, čovek koji je pre više od 20 godina sastavio prvi Scrum tim.

Džef Saterland je ko-kreator Scruma i vodeći svetski ekspert na polju razvoja ovog modela i njegove implementacije u sve oblasti poslovanja. Metodologija koju je 1993. razvio a 1995. godine uveo zajedno sa Ken Švaberom, usvojio je veliki broj softverskih kompanija širom sveta, kao što su Google, Amazon, Apple i Valve. Zbog rezultata koji kompanije postižu nakon implementiranja ove metodologije, Scrum se širi na svaku oblast poslovanja u kojoj se lideri bore sa zahtevnim projektima kao što su bankarstvo, obrazovanje, zdravstvena nega, automobilska industrija, moda..

Scrum metodologuju možete primeniti ne samo u poslovnom već i u privatnom životu. Zainteresovani će na promociji saznati na koji način se, primenjuje Scrum u praksi, gde je do sada implementirani zašto je odličan izbor za vas, odnosno šta možemo da postignemo Scrum organizacijom.

Na promociji će govoriti Zoran Vujkov, dugogodišnji Agile Coach sa bogatim iskustvom u implementaciji Agile-a i Predrag Rajković, Scrum Product Owner, trener lean i agilnih metoda i tehnika. Pored njih prisutnima će se obratiti Jelena Ristić, direktorka edukacija Agile Serbia by Puzzle Software i Lidija Maričić, urednica izdavačke kuće Finesa.

Događaj je otvorenog tipa za sve koji su zainteresovani za Scrum i njegovu primenu.

Prisustvo možete da potvrdite popunjavanjem kratke forme na linku.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: