Radionica “Osnove digitalnog marketinga za male biznise” u Zrenjaninu

Stara izreka da je kupac uvek u pravu je doživela transformaciju. Osim što je uvek u pravu, mušterija je sada i online. Ako su na socijalnim mrežama (a jesu), i vi treba da budete. Ako hoćete da im ponudite iskustvo koje vas izdvaja, moraćete da ponudite više: kvalitetan i koristan sadržaj bilo kad i bilo gde. Ako jedna kompanija to nudi, a druga ne, odluka o izboru se za kupca nameće sama.

Na radionici će vlasnici malih i srednjih preduzeća ili njihovi zaposleni u sektoru marketinga imati priliku da se ohrabre u korišćenju društvenih mreža kao najpovoljnijih alata za promovisanje sopstvenog rada i dolaženja do potencijalnih kupaca / korisnika. Govorićemo o opcijama koje specifične društvene mreže pružaju, dati savete kako da se unutar tima organizuje ovaj važan segment poslovanja i kako da se prilagode aktivnosti na društvenim mrežama ciljevima koje biznisi treba da ostvare.

Radionica je namenjena kompanijama i zaposlenima koji žele da se upoznaju sa brojnim mogućnostima društvenih mreža, njihovim potencijalom i brojnim opcijama dostupnim kompanijama za njihovo predstavljanje na internetu.

O predavaču 

Maša Milutinović je započela svoju karijeru na Radiju Beograd 1, gde je provela više od šest godina kao saradnica. Paralelno sa time, studirala je novinarstvo i medijsku produkciju na Fakultetu za medije i komunikacije. Tri godine je radila u Inicijativi mladih za ljudska prava – baveći se produkcijom sadržaja i drušvenim mrežama. Poslednje tri godine radila je u VICE Srbija kao Marketing menadžerka sa fokusom na društvene mreže, video produkciju za društvene mreže i projektima koji se bave ljudskim pravima. Trenutno radi kao konsultantkinja na nekoliko digitalnih projekata – kako komercijalnih tako i projekata nevladinih organizacija.

Učešće je potpuno besplatno!

Radionica u Zrenjaninu će se održati u utorak, 26.11.2018., sa početkom u 10:00h u Startit Centru na adresi Trg slobode 7.

Svoj dolazak možete potvrditi putem online prijave preko OVOG LINKA.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: