PyCon Balkan 2018 konferencija!

Posetite prvu PyCon Balkan 2018 konferenciju, koja će se održati od 16. do 18. novembra u Hilton hotelu u Beogradu, a koja će biti posvećena Python programskom jeziku!

Python je veoma fleksibilan programski jezik, a njegovo najosnovnije korišćenje je kao jezik skriptovanja i automatizacije. Autor jezika je Gvido van Rosum i nastao je početkom devedesetih godina prošlog veka, a ime je dobio po seriji Leteći cirkus Montija Pajtona.

Python koriste giganti kao što su Google, NASA, Reddit, YouTube, Pinterest, Mozilla, kao i Dropbox. Može se koristiti i na Windows-u, ali Linux je definitivno idealno okruženje za Python.

Python se koristi za opšte programiranje aplikacija, za nauku o podacima i mašinsko obučavanje, ali i za veb usluge i REST API-eve.

Podržava imperativni, objektno-orijentisan i funkcionalni stil programiranja i poseduje dinamičku sematiku. Najveće prednosti Pythona su brz ciklus edit-test-debug i nedostatak komplikovanih koraka.

PyCon Balkan je prvi događaj ove veličine na Balkanu, organizuje ga zajednica Python Belgrade, a okupiće veliki broj eminentnih stručnjaka u ovoj oblasti koji će deliti svoje znanje i procene za budućnost našim stručnjacima, kao i početnicima. Sam događaj je osmišljen tako da svaka osoba koja je zainteresovana da unapredi svoje programerske veštine može da nauči nešto korisno. Nije potreban određen nivo predznanja da bi ste učestvovali i to je nešto na čemu smo insistirali od samog početka.

Zajednica Python Belgrade ima za cilj da pomogne razvijanje razvijanje Python zajednice u Beogradu. Njihov cilj je da osnažimo IT zajednicu u zemlji i regionu i ojačamo poziciju Balkana kao jednog od tech centara ovog dela sveta. Oni smatraju da Beograd, Srbija i ceo Balkan zaslužuju da se nađu i budu prepoznati na mapi ovakvih događaja.

Konferencija PyCon Balkan 2018 će biti održana od 16. do 18. novembra u Hilton hotelu u Beogradu, a svi zainteresovani posetioci ulaznice za ovaj događaj mogu kupiti ovde.

Više informacija o predavačima, temama i samoj konferenciji možete pronaći na veb sajtu pyconbalkan.com.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: