Prva akademija za upravljanje inovacijama na ovim prostorima u organizaciji ICT Hub-a počinje u novembru

Prema rečima Dejv Bleklija (IDEO) koji na teme građenja kulture inovacija i razvoja inovativnih proizvoda i usluga savetuje direktore Silicijumske doline, ali i visoke zvaničnike NASA, nalazimo se tek u ranoj fazi jedne izvanredne promene koja se oglada u tome na koji način prvih 1000 globalnih kompanija danas inovira.

Kako biste na tržištu ostali konkurentni i relevantni neophodno je da uspešno upravljate inovacijama. Kako bi kompanije postale agilnije i inovativnije, funkcionisale poput startapa i bez oklevanja primenjivale ‘lean’ metodologiju za maksimalnu efikasnost u poslovnoj transformaciji – potrebno je da pronađu nov način funkcionisanja. Akademija za upravljanje inovacijama je jedinstveni petodnevni intenzivni program, kreiran da unapredi inovacione sposobnosti kompanija, počev od menadžera, nosilaca ili ambasadora inovacija, koji će se održati u periodu od 5. do 8. novembra u prostorijama ICT Hub-a (Kralja Milana 10).

Akademija je osmišljena kao intenzivni program kome je glavni cilj da unapredi individualne i organizacione inovacione sposobnosti i time doprinese razvijanju inovacionih kompetencija. Program akademije donosi razumevanje načina na koji treba rukovoditi korporativnim inovacijama u današnje vreme, odgovore na pitanje zašto je neophodno pronaći novu perspektivu pri sagledavanju inovacionog menadžmenta, alate i metode kojim se mogu ojačati inovacione sposobnosti pojedinaca i timova koji se bave inovacijama, načine na koje se može kreirati preduzetnička poslovna sredina za one koji žele da iskoriste šansu i pretvore ideje u biznise, menjajući tako svoju radnu organizaciju nabolje.

Akademija je namenjena zaposlenima u organizacijama koji razmišljaju i deluju kao preduzetnici – odgovorni su za kreiranje i vođenje novih poslovnih poduhvata, realizuju ideje, prave nove proizvode, upravljaju inovacijama – odgovorni su za inovacione programe, kreiranje inovacionih timova, inovacionih funkcija ili jedinica ili su lideri inovacija – odgovorni su za kreiranje inovacione strategije, performanse i budžete.

Predavači na akademiji biće svetski i domaći eksperti, sa dokazanim iskustvom i jakom reputacijom u oblasti konsaltinga i upravljanja korporativnim inovacijama.

Program je kreiran od strane Centra za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub. Sa velikim iskustvom u mentorisanju i investiranju u stotine startapa, ali i u implementaciji uspešnih programa inovacija u kompleksnim korporativnim sistemima, ICT Hub je prepoznat kao pionir u pružanju takvih usluga i sklapanju partnerstava u oblasti korporativnih inovacija, kako u Srbiji, tako i u regionu.

Za sve dodatne informacije i prijavu učešća na prvoj Akademiji za upravljanje inovacijama posetite našu stranicu https://akademija.icthub.rs/.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: