Prijavite se za Meet&Match događaj u sklopu konferencije ,,Innovation Talk 2018”

Udruženje Mladih Privrednika Srbije (UMPS), u saradnji sa EIT Digital-om i ABC Accelerator-om, 29.11. organizuje beogradski događaj u sklopu regionalnog projekta Meet&Match.

Meet&Match je jednodnevni događaj u sklopu kojeg će biti organizovana serija business2business sastanaka predstavnika srpskih inovacionih scale-up startapova i renomiranih evropskih i domaćih korporacija. Cilj događaja je promocija i osnaživanje saradnje između ove dve grupe učesnika inovacionog sistema.

Kako bi velike korporacije sa dugom tradicijom poslovanja ostale konkurentne na brzomenjajućem tržištu neophodno je da primenjuju inovacije i razvijaju nove usluge i proizvode. Iz tog razloga, korporacije sve više tragaju za startap kompanijama koje mogu doprineti porastu njihove konkurentnosti. Meet&Match povezuje ova dva aktera kako bi obe grupe međusobno doprinele razvoju novih inovacionih rešenja.

I ove godine Meet&Match u Beogradu organizuje UMPS, a u sklopu regionalne konferecije o inovacijama ,,Inovation Talk 2018“ koja će biti održana 29. novembra u Kombank dvorani (bivši Dom sindikata), a pod pokroviteljstvom Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj.

Za događaj se možete prijaviti popunjavanjem forme na ovom linku. Prijavom za učešće na Meet&Match-u ostvarujete priliku da učestvujete na Innovation Talk 2018 koferenciji u sklopu koje ćete moći da čujete nešto više o Industriji 4.0, Pametnim gradovima, Korporativnim inovacijama i Tehnologijama budućnosti. Prijavom putem linka obezbeđene su besplatne kotizacije.

Agendu događaja, kao i više informacije o panelima, možete pronaći na sajtu konferencije Innovation Talk 2018.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno kontaktirajte članicu tima: Nataša Škrbić (natasa.skrbic@umps.rs), 0631092526.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: