Prijavite se za IKEA bootcamp do 31. decembra!

IKEA bootcamp organizuje kompanija IKEA, u saradnji sa kompanijom Rainmaking. Prvo izdanje programa je organizovano 2017. godine, kada je 10 startapa prošlo kroz edukativni program i blisko sarađivalo sa IKEA-om i Ranimaking-om. Nakon pilot projekta, IKEA bootcamp ima za cilj saradnju sa 20 startapa u fazi rasta.

Time što poziva 20 startapa u fazi rasta u Älmhult, IKEA se nada da će pronaći partnere koji će im pomoći sa velikim izazovima u kreiranju boljeg svakodnevnog života za ljude širom sveta, danas i u budućnosti. Ovi izazovi uključuju pristupačnost za veliki broj ljudi, povezivanje sa ljudima širom sveta i omogućavanje pozitivnog uticaja na planetu, ljude i društvo.

Ovogodišnji program će obuhvatiti tromesečni program, koji će se delom realizovati na daljinu. Ovaj program je dizajniran za startape u fazi rasta, koji svakodnevno imaju obaveze održavanja svog biznisa, i takođe kreiraju zajedno sa IKEA-om. Kroz čitav program, IKEA će konstantno istraživati da li da nastavi saradnju. To znači da će startapu posvetiti puna tri meseca, samo u slučaju kada postoji mogućnost partnerstva sa IKEA-om. Program će se održati u Älmhult-u, gde je sedište IKEA-e, gde će startapi provesti vreme tokom trajanja programa. Bootcamp će se završiti Demo danom, koji će predstavljati veliko finale, na kom će biti prezentovan napredak i sledeći koraci u saradnji sa kompanijom IKEA.

Ovogodišnji program će biti organizovan u saradnji sa IKEA Range & Supply, i fokus će biti na proizvodima i razvijanju lanaca nabavke, i franšizom IKEA-e Ingka Group, gde će glavni fokus biti na transformaciji retail industrije.

Sve informacije o uslovima za prijavu, možete pronaći na linku: https://co-createikea.com/

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: