Prijavite se na program obuke: Dizajn digitalnih poslovnih modela

Mala i srednja preduzeća su najznačajnija pokretačka snaga privrede i neophodni su im savremeni pristupi i alati za kreiranje rasta. Uključite se u program obuke koji će vam pomoći da te pristupe i alate usvojite i tako unapredite svoje poslovanje.

Dizajn digitalnih poslovnih modela (DDPM) je besplatan intenzivni program namenjem malim i srednjim preduzećima koji nastoji da osnaži individualne i organizacione sposobnosti za inoviranje poslovnih modela, što dalje utiče na ostale aspekte poslovanja i pomaže da se bolje stvara vrednost za krajnje korisnike, ali i samu kompaniju.

Ovaj program je namenjen grupi od 15 profesionalaca i stručnjaka, predstavnika malih i srednjih kompanija iz različitih industrija, kojima je zajedničko to što žele da pospeše proces kreiranja novih digitalnih poslovnih modela koji će njihove kompanije učiniti konkurentnim na tržištu.

Polaznici moraju biti iz kompanija koje ispunjavaju sledeće kriterijume:

  • kompanija je osnovana u Srbiji
  • kompanija posluje u oblasti tradicionalnih industrija
  • kompanija je aktivna na tržištu minimum 5 godina
  • kompanija upošljava minimum 20 zaposlenih ukoliko radi na razvoju i pružanju usluga ili minimum 50 zaposlenih ukoliko je poslovanje usmereno na proizvodnju
  • kompanija je orijentisana na izvoz proizvoda i/ili usluga

ROK ZA PRIJAVU: 10. februar 2020.

POČETAK PROGRAMA: 19. februar 2020.
KRAJ PROGRAMA: 27. mart 2020.

Program će vam pomoći da:

  • Unapredite individualne i organizacione inovacione kapacitete kroz sticanje savremenih znanja, veština i alata.
  • Shvatite na koji način u današnjem poslovnom, društvenom i tehnološkom okruženju treba (re)dizajnirati poslovne modele koji su održivi.
  • Upoznate savremene pristupe poslovanju, metodologije i alate koji kompanijama omogućavaju da svoje ideje pretvore u inovaciju.
  • Praktično primenite teoriju i upotrebite alate kako biste došli do novih digitalnih poslovnih modela, koji ne moraju nužno da dovedu do razvoja novih proizvoda i usluga.

Više informacija o Programu obuke i prijavu možete naći na LINKU.

Program je kreirao i razvio ICT Hub, uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj. Kroz niz edukativnih, mentorskih i konsultantskih aktivnosti, a u cilju građenja i jačanja zajednice inspirisane inovativnim delovanjem, ICT Hub pruža stručnu podršku u strateškom pristupu inoviranju, unapređenju organizacione kulture i razvoju tehnološkog preduzetništva, kako partnerima u Srbiji, tako i u regionu.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: