Prijavite se na AKADEMIJU ZA UPRAVLJANJE INOVACIJAMA!

Inovacije su postale imperativ menadžmenta. Preživeti i napredovati u kompleksnosti današnjeg poslovnog okruženja znači da se moraju promeniti načini na koje kompanije upravljaju inovacijama.

Rečima nove savremene izreke: „Inoviraj ili nestani“.

Akademija za upravljanje inovacijama je jedinstveni program, kreiran da unapredi inovacione sposobnosti kompanija, počev od menadžera, nosilaca ili ambasadora inovacija. Akademija ima za cilj da vam pomogne da odgovorite na tri najvažnija pitanja kada su u pitanju inovacije vaše kompanije – zašto inovirati, šta i na koji način.

Akademija je osmišljena kao pažljivo pripremljen intenzivni program kome je glavni cilj da unapredi individualne i organizacione inovacione sposobnosti i time doprinese razvijanju inovacionih kompetencija pojedinaca, a time i organizacija.

Namenjana je:

  • Zaposleni u kompaniji koji razmišljaju i deluju kao preduzetnici: odgovorni za kreiranje i vođenje novih poslovnih poduhvata, realizuju ideje, prave nove proizvode/servise;
  • Menadžeri inovacija: odgovorni za inovacione programe, kreiranje inovacionih inicijativa i timova oko istih, inovacionih funkcija ili jedinica;
  • Lideri inovacija: odgovorni za kreiranje inovacione strategije, inovacioni ekosistem, performanse i budžete

Prateći svoju misiju osnaživanja inovacija i imajući u vidu poslovne izazove sa kojima su se ove godine suočile sve kompanije, prilagodili smo program virtuelnom okruženju i kreirali IMA2020 kao ekskluzivni edukativni događaj, besplatan za 20 odabranih učesnika.

Program počinje uvodnom sesijom u utorak, 24. novembra, potom će svi učesnici će dobiti karte za 3. dan #CIC2020, virtuelne konferencije posveće korporativnim inovacijama, koji se održava 25.novembra, a program se onda nastavlja 26.novembra, kao i od 2. do 4. decembra.

Polaznici koji uspešno završe program će dobiti digitalne sertifikate. Uslov za dobijanje sertfikata je aktivno učešće u svim diskusijama i grupnim prezentacijama koje su deo programa. Akademija za upravljanje inovacijama će se održati online, uz pomoć Zoom platforme i drugih alata za vizuelnu kolaboraciju.

Rok za prijavu je petak, 20. novembra 2020. godine, a sve informacije o IMA2020, programu i načinu prijavljivanja možete pronaći na ovom LINKU.

Program je kreirao ICT Hub, koji čini tim ljudi posvećenih osnaživanju inovacija, kako u manjim poslovnim sistemima koji se bore za svoju poziciju na tržištu, tako i u korporacijama koje ulažu značajne napore da unaprede svoje postojeće industrijske pozicije. Kroz niz edukativnih, mentorskih i konsultantskih aktivnosti, a u cilju građenja i jačanja zajednice inspirisane inovativnim delovanjem,

Akademija se realizuje po četvrti put, a u prethodnim ciklusima smo osnažili preko 100 polaznika iz više od 40 kompanija koje su inovacije prepoznale kao način rada i postizanja uspeha u budućnosti. Naši predavači su svetski i domaći eksperti, sa dokazanim iskustvom i jakom reputacijom u oblasti konsaltinga i upravljanju korporativnim inovacijama.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: