Otvorene su prijave za TeleSign Datathon!

Kompanija TeleSign u saradnji Institutom savremenih nauka organizuje takmičenje TeleSign Datathon, u okviru kog će timovi imati priliku da rešavaju realne poslovne probleme uz podršku mentora i eksperta. Takmičenje će se održati od 6. do 7. aprila u Startit Centru u Beogradu. Tema ovogodišnjeg takmičenja je Telco traffic classification.

Učesnici će biti u prilici da koriste TeleSign-ov realni set podataka koji sadrži informacije o međunarodnom i roaming telekomunikacionom saobraćaju. Cilj takmičenja je da se primenom mašinskog učenja i statističkih modela pronađu određene pravilnosti i donesu zaključci iz istih.

TeleSign je internacionalna kompanija koja povezuje i štiti online iskustva svojih korisnika. Kroz API-eve koji pružaju proveru podataka, uvid u podatke i komunikaciju, TeleSign rešava jedinstvene biznis izazove klijenata u kompleksnom svetu telekomunikacija.

Institut savremenih nauka čini grupa iskusnih i motivisanih individualaca koja se bavi edukacijom i popularizacijom science-a. Institut savremenih nauka organizuje Data Science Conference od 2015. godine.

Prijave su otvorene do 27. marta. Više informacija o uslovima takmičenja i nagradama, pogledajte na zvaničnom sajtu takmičenja: https://datathon.eu/telesign/application/

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: