Otvorene prijave za EU4Tech Program investicione spremnosti

Poziv je otvoren za 35 startapa i istraživačkih timova iz regije Zapadnog Balkana.

Učešće u EU4TECH programu investicione spremnosti, donosi Vam mogućnost da intenzivno radite sa grupom međunarodnih mentora i eksperata iz partnerskih organizacija Ernst&Young, Inno TSD, MITO Technology and Technology Transfer Interface T3I; da učestvujete na tri radionice na kojima ćete raditi na razvoju svojih projekata u cilju što boljeg predstavljanja investitorima i njihovog pronalaženja. Na kraju programa, imaćete mogućnost da svoje projekte direktno predstavite, grupi od preko 20 međunarodnih investitora, na investicionom događaju koji je zakazan za sredinu maja i koji će se desiti u Beogradu. Učesnici će imati mogućnost da zakažu direktne sastanke sa investitorima tokom trajanja događaja.

Dva nivoa aplikacije i predavanja

1) Početni nivo – Usmeren ka startapima u ranoj fazi razvoja, koji su na početku pripreme za investiciju

2) Napredni nivo – Usmeren ka startapima koji pokazuju napredni nivo spremnosti za investiciju

Prijavite se putem ovog linka!

Šta dobijam učešćem na ovom programu? Dobijate priliku da predstavite vaš biznis projekat pred 20+ internacionalnih i regionalnih investitora. Takođe, postoji mogućnost organizovanja 1 na 1 sastanaka sa investitorima, u skladu sa njihovim rasporedima i dostupnošću.

Koji tip biznis projekata program podržava? Podržava sve kompanije koje već razvijaju ili su razvili svoje proizvode i usluge. Ukoliko ste inovativni, lokalni biznis, koji ima cilj da se raširi na druga tržišta i/ili da skalira svoj biznis, možete se prijaviti. Ukoliko ste spremni da izdvojite vlasnički udeo u kompaniji, u zamenu za investiciju, ili ukoliko imate druge predloge u smislu podele profita.

Koje industrije program podržava? Program podržava sve sektore.

Ko su mentori i eksperti? Imaćete mogućnost da radite sa mnogim mentorima i ekspertima koji dolaze iz mreže EU4Tech partnera – Ernst&Young, Inno TSD, MITO Technology i Technology Transfer Interface T3I.

Učešće u celokupnom programu, uključujući i sam finalni događaj, biće potpuno besplatno za svih 35 izabranih timova.

Aplikacije za program su otvorene do 10. marta 2019.

Više detalja na: www.eu4tech.eu

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: