Otvorene prijave za æternity Ventures blockchain akcelerator

æternity Ventures nastavlja sa svojom dobrom praksom i podrškom inovativnom razvoju poslovanja kroz organizovanje blockchain akceleratora za sve startape koji odluče da grade svoje aplikacije na æternity platformi!

Ukoliko ste seed-stage blockchain startap, iskoristite priliku da se prijavite do 17. februara, jer će oko 15 odabranih timova dobiti priliku da učestvuje u celonedeljnom intenzivnom programu (Genesis week) koji se održava od 11. do 17. marta u Sofiji, ali u kome timovi mogu da učestvuju i online, sa bilo koje druge lokacije.

Najbolji timovi koji prođu Genesis obuku nastavljaju mentorski rad sa ekspertima i u narednih nekoliko nedelja, nakon čega će 13.aprila biti organizovan finalni pitch na kome će biti izabrani najbolji timovi u koje će æternity investirati i koji će primiti do $100000 u æ tokenima ili drugim vrstama usluge.

Ukoliko želite da saznate više o mentorskoj podršci, radionicama i načinima kako da postanete deo æternity ekosistema, posetite zvaničnu stranicu programa na www.aeternitystarfleet.com.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: