Otvoren konkurs Startup centra za četvrtu generaciju programa za razvoj najboljih studentskih ideja

Od ideja koje pružaju zabavu, kao što je escape room u kutiji, do ozbiljnijih, kao što je uređaj za komuniciranje među ekstremnim sportistima. Platforme na kojima možete iznajmiti uređaj ili naći najboljeg čuvara za vašeg ljubimca. Softver koji vam omogućava da proširite svoj uticaj na društvenim mrežama. Aplikacija koja vam pomaže da se lakše nosite sa astmom ili druga koja vas navodi do željenog proizvoda u supermarketu.

Različiti problemi sa kojima su se suočili studenti, postali su inovativna rešenja koja su startup timovi razvili tokom besplatnog mentorskog programa u Startup centru, na Ekonomskom fakultetu. Prijave za novu generaciju otvorene od 1. feburara do 1. marta 2019. godine.

Kroz tromesečni mentorski program studenti prolaze kroz čitav niz predavanja i radionica, od toga kako najbolje oblikovati svoju ideju u minimalni proizvod, razgovarati sa potencijalnim klijentima i odrediti svoje tržište, do kreiranja vizuelnog identiteta i marketing strategija. Svoja iskustva i znanja prenose eksperti iz različitih oblasti, a svaki tim dobija svog mentora koji im pruža podršku. Do sada je kroz program prošlo 12 timova, odnosno preko 50 studenata. Više o timovima možete pogledati na sajtu Startup centra.

Za preuzimanje Business Model Canvas i Customer Interview obrasca kontaktirajte nas na: info@startupcentar.rs. Startup Cdentar, u ponedeljak 18.02. u 18h organizuje radionicu o tome kako se popunjava Business Model Canvas, a možete se prijaviti na sledećem linku.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: