IMAGINE IF! Srbija – Drugi akcelerator za startape u oblasti zdravstva

IMAGINE IF!, program podrške startapima u oblasti zdravstva, u organizaciji Innovation Forum-a i Naučno-tehnološkog Parka Beograd, u partnerstvu sa Health Tech Lab organizacijom, održaće se u periodu izmedju januara i juna 2020. godine po drugi put u Beogradu.

Program će ponuditi  inovatorima i preduzetnicima u oblasti farmacije, medicine, bioinformatike, bazične nauke i drugim srodnim oblastima priliku za dobijanje mentorske podrške od strane lokalnih i svetskih lidera u svetu industrije zdravstva i umrežavanje sa 10,000 inovatora preko globalne platforme Innovation Forum-a. Pobedničkom timu IMAGINE IF! Serbia biće uručena i novčana nagrada u iznosu od €2000.

Pobednik IMAGINE IF! Serbia takmičenja pridružiće se pobednicima ostalih ogranaka Innovation Forum organizacije na globalnom IMAGINE IF! takmičenju u Barseloni i imaće priliku da se poveže sa globalnom mrežom mentora, investitora i eksperata koji će omogućiti brz razvoj njihovih ideja. Najbolji timovi odmeriće snage u cilju osvajanja dodatne finansijske i mentorske podrške na globalnom nivou, kao i besplatnog korišćcenja laboratorijskog prostora u periodu od 6 meseci sa ciljem daljeg razvoja svojih poslovnih ideja.

IMAGINE IF! takmičenje fokusirano je isključivo na startape iz oblasti zdravstva, uključujući nove ili unapređene vrste terapija, uređaja, dijagnostike, različita softverska rešenja koja obuhvataju veštačku inteligenciju ili mašinsko učenje i druge tehnologije usmerene na sve oblasti zdravstva. Poželjno je da startapi već imaju razvijen biznis plan.

Poziv za IMAGINE IF! Srbija takmičenje biće otvoren od 15. januara do 17. februara 2020. godine.

Više informacija o takmičenju na OVOM LINKU.

Inovacioni forum (Innovation Forum-skraćeno IF) je globalna organizacija koja za cilj ima da podstakne razvoj inovacija u oblasti zdravstva, potpomogne prenosu naučnih otkrića u industrijska rešenja sa značajnim uticajem na zdravlje pacijenata, i stvori platformu za bolju komunikaciju i saradnju izmedju akademskih institucija, industrije, investitora i države. Innovation Forum globalno okuplja preko 10,000 inovatora sa 3 kontinenta (Amerike, Evrope i Azije). Osnovana na univerzitetu u Kembridžu, nakon skoro 10 godina rada organizacija strateški saradjuje sa preko 20 najboljh svetskih univerziteta, uključujući univerzitete Oxford, Harvard, UCL, ETH, EPFL, Stanford itd. Sponzori i dugogodišnji partneri Innovation Forum-a su globalni lideri iz sveta medicine, farmacije i tehnologije, ukljucujuci: AstraZeneca, Johnson&Johnson, Roche, Pfizer, GE Healthcare itd.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: