Loading Events

World Product Day u ICT Hub-u

15.05.2019 @ 18:00 - 20:30
  • ICT Hub Playground

Nakon prvog ikada World Product Day-a prošle godine – gde je predstavljeno neverovatnih 90 lokalnih i ličnih predavanja širom sveta (Beograd je bio deo tog pokreta) – organizujemo ga ponovo 15. maja 2019. godine! Naš cilj je da podignemo svest i pokažemo zahvalnost zanatu product managment-a i našem plemenu ljudi zaduženih za razvoj proizvoda!

Drugo izdanje beogradskog događaja će biti fokusirano na celokupnu saradnju, upotrebljivost i nalaženje tačnog načina za uspešan plasman vašeg proizvoda na tržište. Planiramo 3 govora o product managment-u, dizajnu i korisničkom iskustvu nakon kojih će biti panel diskusija sa svim govornicima.

▶ Lokacija: ICT Hub (Kralja Milana 10, Beograd)

▶ Datum: 15. Maj 2019

▶ Početak: 18:00

“Kako prepoznati i izmeriti uspešne blockchain proizvode”

Petar Atanasovski, Product Manager @ MVP Workshop

Koje su važne metrike proizvoda, zašto i kada je važno imati ih? Kako te metrike evoluiraju kroz različite faze razvoja prozivoda? Šta je tu različito za decentralizovane poslovne modele? Kako blockchain proizvodi mogu da prevaziđu ponore i koje kompromise smo spremni da prihvatimo? Hajde da uđemo u dubinu blockchain tehnologije iz proizvodne perspektive ostavljajući sav hype sa strane i istražujući stvarne studije slučaja.

“Jobs To Be Done framework”

Marko Jevtić, Executive Producer @ Nordeus

Koliko zaista dobro poznajete svoje korisnike i konkurenciju? U ovoj sesiji, pričaćemo o Jobs To Be Done okviru i kako ga možete iskoristiti da vaš marketing bude efikasniji i da inovirate uspešnije. Kada kupimo proizvod, mi ga praktično angažujemo da nam odradi određeni posao. Ukoliko odradi taj posao dobro, sledeći put kada se suočimo sa identičnim poslom, imamo tendenciju da “angažujemo” isti proizvod ponovo. Ukoliko odradi loš posao, taj proizvod “otpustimo” i potražimo alternativu. Ovaj koncept “Posao za obaviti” popularizovao je profesor sa Harvarda, Clayton Christensen (isti batica koji je napisao The Innovator’s Dilemma) 2007. godine u MIT Sloan Management Review članku.

“Tanka linija između procesa i povezanosti”

☞ Panel moderator Milica Ivić, COO @ Limundo

Imaćemo 4 govornika iz industrije koji će diskutovati o tome kako oformiti tim i izgraditi proizvod budućnosti. Pričaćemo o važnosti nalaženja balansa između procesa i odnosa unutar tima i departmana, kao i o tome kako stvarno preneti vrednost do vašeg korisnika, počevši od kompanijske kulture i vaše interne organizacije.

ProductTank Beograd pruža priliku svim Product Manager-ima u Beogradu da razmene ideje i iskustva o dizajniranju proizvoda, razvoju i menadžmentu, modelovanju poslovanja, metrikama, korisničkom iskustvu i o svim ostalim stvarima koje nas uzbuđuju.

Molimo vas da potvrdite svoj dolazak na linku, jer je broj mesta ograničen na 120.

Upoznajte se sa sa ostalim događajima Svetskog dana proizvoda ovde: http://worldproductday.com/

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: