Loading Events

Vodič za generisanje potencijalnih klijenata u B2B prodaji

23.12.2019 @ 18:00 - 20:00
  • ICT Hub Playground

Onoliko koliko može biti unosna, toliko B2B prodaja zna da bude i nepredvidiva i problematična za one koji nemaju dovoljno iskustva, a večiti kamen spoticanja je dolaženje do novih klijenata i pretvaranje potencijalnih korisnika u verne kupce.

Međutim, ono što smo pripremili kao savršen poklon za predstojeće praznike, jeste svojevrsni vodič za generisanje potencijalnih klijenata čiji će fokus biti upravo B2B prodaja, a koji će 23. decembra od 18h predstaviti svima omiljeni B2B guru – Mario Krivokapić.

Mario je glavni mentor u oblasti prodaje za organizaciju Startup Wise Guys koja stoji iza jednog od najboljih B2B akceleratora u Evropi, prethodno je bio na čelu marketinga i prodaje u kompaniji Content Insights, a takođe je i sertifikovani NLP praktikant i samostalni konsultant sa preko sedamnaest godina iskustva u prodaji.

Vodič koji je Mario sastavio obuhvata priču o ‘offline’ načinu generisanja klijentata, kroz razgovor o pristupima prodaji kao što su ‘cold calling’, ‘trade shows’, ‘offline ads’, ‘word of mouth’; zatim će se pokriti ‘online’ prodaja, sa diskusijom o tome kako na pravi način koristiti više od 10 tehnika za ’email’ marketing i više od 15 onih za ‘content’ marketng, a saznaćete i zašto vam je u slučaju B2B prodaje i LinkedIn veliki prijatelj. Najbolja stvar je što će vam ovaj vodič značiti i u slučaju da nemate marketing tim – ili čak i ako uopšte nemate budžet za marketing!

Ne propustite priliku da o B2B prodaji učite od eksperta u toj oblasti – prijavite se putem forme na ovom LINKU i vidimo se 23. decembra u 18h na dobro poznatoj ICT Hub adresi – Kralja Milana 10!

Ovaj događaj se realizuje u sklopu projekta “Mladi kao nosioci inovacija” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, a sprovodi Udruženje građana ICT Hub.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: