Loading Events

Vaš frižider radi na C++ kao i Mars Rover

23.04.2019 @ 18:00 - 20:30
  • ICT Hub Playground

Ponovo se vraćamo na temu upravljanja aplikacijama i ovog puta vas uvodimo u priču o upotrebi C++ programskog jezika u raznim tipovima tzv. embedded uređaja, industrija i domena.

Iskoristite priliku da u utorak, 23.aprila od 18h dođete na dobro poznatu adresu ICT Hub Playground – Kralja Milana 10, kako biste dobili detaljniji prikaz korišćenja C++ jezika u programiranju različitih mikrokontrolera, razvojnih ploča, single board kompjutera, industrijskih PC računara, a i kako biste saznali više o njegovoj upotrebi u automobilskoj i svemirskoj industriji. Videćemo takođe i kako i gde se C++ koristi u programiranju kompjutera koji jednako uspešno kontrolišu i jednostavne i kompleksne elektro-mehaničke uređaje, a pokrićemo i osnove hardvera i upoznati se sa principima kontrole i automatizacije.

Predavači koji će sa nama podeliti iskustva u ovoj oblasti su Slobodan Dmitrović i Ana Stojanović. Slobodan je software developer sa godinama iskustva sa različitim tehnologijama i programskim jezicima, a glavno interesovanje mu je pored razvoja softvera i softverske arhitekture, upravo moderni C++. Nakon što je radio u Jugoistočnoj Aziji i Kini, sada se kao Senior Applications Management Engineer fokusirao na razvoj softvera za Windows i Linux operativne sisteme. Sa druge strane, svoju karijeru programera, Ana je započela u Nišu, razvijanjem igara u Unity3D platformi. Dodatne veštine stekla je kao mrežni administrator, radeći dve godine na Elektronskom fakultetu u Nišu, a nakon što je pohađala i Cisco kurs za računarske mreže, pravu ljubav je našla u C++ programskom jeziku i sada radi kao Junior C++ Developer.

Dođite da zajedno saznamo zašto su naši frižideri i Mars Rover sličniji nego što smo mislili – sve što je potrebno da uradite jeste da se prijavite putem forme koja se nalazi OVDE.

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: