Loading Events

Uticaj četvrte industrijske revolucije na budućnost poslovanja

20.06.2019 @ 19:00 - 21:00
  • ICT Hub Playground

Koliko će tehnologija menjati poslovni pejzaž u narednim godinama? Koja će zanimanja potpuno nestati, a koja će tek postati popularna? Kakav uticaj ima četvrta industrijska revolucija na budućnost poslovanja?

Odgovore na ta i mnoga druga pitanja, daće nam Alina Gratschner,  i to 20. juna u 19h na dobro poznatoj ICT Hub Playground adresi – Kralja Milana 10.

Kroz otvorenu diskusiju sa Alinom, imaćemo priliku da prođemo kroz primere uticaja industrijske revolucije na poslovanje, a nakon predstavljanja situacije na svetskom tržištu, Alina će sa prisutnima razgovarati o svom ličnom iskustvu u oblasti razvoja inovacionih ekosistema.

Alina je živela i radila u Evropi, SAD, Africi i Aziji i bila je aktivno uključena u povezivanje i razvoj inovacionih ekosistema sa različitih kontinenata, a u Beogradu je zahvaljujući podršci organizacije Swisscontact. Osnivač je kompanije Xmind/io i suosnivač Accelerate Korea, organizacije koja se fokusira na akceleraciju, inovacione i druge programe u partnerstvu sa javnim i privatnim sektorima. Posvećena je novim tehnologijama koje oblikuju našu budućnost, kao i ekonomskom razvoju, a čest je savetnik, gostujući predavač i mentor različitim organizacijama.

Ovaj događaj je finansijski podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) i implementiran od strane ICT Hub-a kao deo projekta “Igralište inovacija”.

Mesta su ograničena, a svoje učešće možete potvrditi popunjavanjem prijave koja se nalazi na sledećem linku. Pripremite svoja pitanja za Alinu i vidimo se 20. juna u 19h!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: