Loading Events

Upotreba Zoom platforme: Savršen alat za sastanke na daljinu!

March 23 @ 12:00 - 13:00

U ponedeljak, 23.03.2020 od 12h saznajte kako da koristite platformu za online komunikaciju Zoom!

U trenutku kada su fizički sastanci neizvodljivi, a posao mora da se nastavi – Zoom platforma nudi rešenje u vidu jednostavnog i besplatnog alata preko koga možete da organizujete sastanke sa svojim timom, zaposlenima i saradnicima, ali i prijateljima i u van zemlje. Saznajte kako da organizujete sastanak, pozovete ljude, razmenjujete sadržaje, pišete po virtualnoj tabli, prikažete svima prezentaciju, video ili fotografije i još mnogo funkcionalnosti.

Eksperti koji će vas upoznati sa ovom tematikom korak po korak su Mirko Đorđević i Ilija Dugonjić iz produkcijske kuće Production Pool koji imaju preko 10 godina iskustva u realizaciji najrazličitijih događaja uživo i online uz pomoć Zoom platforme.

Priključite se i besplatno saznajte sve što vas interesuje o Zoom platformi, postavite pitanja našim ekspertima!

Prijava je jednostavna:

1. Morate se registrovati za online konferenciju na linku.

2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete ime, prezime i e-mail.

3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali. Preporučujemo da iskoristite opciju i dodate događaj u svoj lični kalendar – linkovi za direktno dodavanje su u mailu potvrde.

4. Stići će Vam i mail – podsetnik 24 časa i 1 čas pred početak online konferencije.

5. Da biste pristupili online konferenciji, potrebno je da kliknete na link Click Here To Join u mailu potvrde (ili u svom kalendaru). Na linku ćete prvo morati da download-ujete aplikaciju za računar ili za telefon (u zavisnosti sa kog uređaja pristupate). To traje manje od minut. Posle toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete upisati podatke da biste se priključili online konferenciji.

 

 

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: