Loading Events

U potrazi za novim idejama – od Silicijumske doline do puta oko sveta

July 31 @ 18:00 - 21:00
  • ICT Hub Startup

Šta se desi kada se nađete u vrevi Silicijumske doline, zaradite nekoliko miliona dolara, proširite jednu od kompanija sa 60 na 3000 zaposlenih, prodate par biznisa usput i onda se odlučite da krenete na put oko sveta?

Odgovor na to će vam dati Tristan (https://www.tristanpollock.com/) i Danyelle Pollock (http://danyellepollock.com/), preduzetnici koji su svoje bračno putovanje rešili da pretvore u neverovatnu avanturu tokom koje upoznaju, obučavaju i druže se sa ljudima širom sveta sa kojima dele entuzijazam ka startap načinu razmišljanja, kao i razvoju biznisa i inovacija. Tristan i Danyelle će i u Beogradu provesti par dana, i to zahvaljujući podršci organizacije Swisscontact.

Danyelle je do skoro radila u kompaniji Lyft (https://en.wikipedia.org/wiki/Lyft), koja se bavi transportnom tehnologijom i koja je procenjena na 11.5 milijardi dolara: svoju karijeru je tu započela kao 61.zaposlena i to na poziciji Community Manager, da bi onda postala jedan od osnivača njihove interne platforme – Culture Board – i na taj način pomogla kompaniji da dođe do čak 3000 zaposlenih.

Pre toga je bila zaposlena u UnitedHealth Group (https://en.wikipedia.org/wiki/UnitedHealth_Group), kompaniji koja je trenutno 5. na Fortune500 listi, upravljajući njihovim internim komunikacijama. Takođe je iskusni organizator događaja, a neki od klijenata su joj bili Minnesota Timberwolves (https://en.wikipedia.org/wiki/Minnesota_Timberwolves), Star Tribune (https://en.wikipedia.org/wiki/Star_Tribune) i startap L. (https://thisisl.com/)

Tristan je preduzetnik, investitor, umetnik i osnivač ‘Shisharka Skunk Works’. Takođe je i Entrepreneur in Residence u 500Startups (https://500.co/), gde je nadgledao skoro $30M investicija realizovanih kroz preko 200 startapa. Pre toga je bio jedan od ‘Storefront’ osnivača, projekta koji je The New Yotk Times prozvao ‘Airbnb maloprodaje’ i koji si podržali vodeći investitori Silicijumske doline, ali i poznati autori, poput Gary Vaynerchuk-a.

Tristan se takođe našao i na Forbsovoj listi ’30 under 30′, a kreirao je i najčitaniji ‘Best Buy’ email svih vremena koji je obezbedio preko 23 miliona kupaca!

O svemu ovome i mnogo čemu drugom, njih dvoje će vam pričati u utorak, 31. jula od 18h, na starom dobrom mestu – Playground, Kralja Milana 10.

Ukoliko se zainteresovani za ovo druženje koje obećava, popunite kratku formu (https://goo.gl/forms/cfRhnFzZ5YEcZIou2) i vidimo se uskoro! 🙂

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: