Loading Events

Tri ključna faktora za unapređenje poslovanja u digitalnom svetu

22.09.2020 @ 18:00 - 24.09.2020 @ 20:00
  • Online ICT Hub

Da bi opstala i unapredila poslovanje u izazovnim vremenima malim i srednjim preduzećima potrebni su edukacija, pomoć i informacije. Polaznici našeg poslednjeg online predavanja o metodologiji digitalne transformacije, u anketi su izdvojili tri oblasti u kojima su MSP posebno osetljivi, a to su – pristup izvorima finansiranja, digitalni marketing i eCommerce.

Da biste saznali više o ovim oblastima i bili spremni da prevaziđete brojne izazove, pridružite nam se na serijalu online predavanja, koji na ove teme organizujemo od 22. do 24. septembra.

  • Utorak, 22.09. od 18 do 20h  – eCommerce

Kako povećati prodaju? Koji besplatni alati pomažu da se poboljša online prodaja? Zašto je eCommerce doživeo ekspanziju tokom pandemije? O online prodaji danas i mogućnostima koje ona pruža saznajte od Sonje Dakić, eCommerce eksperta i TEDx govornika.

LINK ZA PRIJAVU

  • Sreda, 23.09. od 18 do 20h – Digitalni marketing

Kako da se pozicionirate na socijalnim mrežama i učinite vaš biznis vidljivijim? Kako da poboljšate komunikaciju sa klijentima? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja u vezi sa digitalnim marketingom dobićete od Marine Ugrinić, Social Media Manager ICT Hub-a i ekspertkinje za komunikacije.

LINK ZA PRIJAVU

  • Četvrtak, 24.09. od 18 do 20h  – Pristup izvorima finansiranja

Kako da dođete do novih izvora finansiranja? Kako banka da pomogne vašem biznisu? Više o izazovima i mogućnostima u pristupu izvorima finansiranja u kriznim vremenima govoriće Predrag Tošić, direktor Sektora za mali biznis OTP banke koji će podeliti  brojna iskustva i savete.

LINK ZA PRIJAVU

Možete se prijaviti na jedno ili više predavanja. Komunikacija će biti interaktivna i prisutni će moći da postavljaju pitanja i odmah dobiju odgovore na njih. Broj učesnika je ograničen zato požurite i osigurajte svoje mesto!

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog Projekta saradnje za ekonomski razvoj u saradnji sa ICT Hub-om.

Vidimo se od 22. do 24. septembra!

Šta radimo

We like exceptional people, projects that can scale to beyond, and mindsets imprinted with technology.

Za dodatne informacije
kontaktiraj nas: